Август е време за разпускане и за създаване на красиви спомени. Летните приключения ни зоват. А какви изненади са ни подготвили звездите през новата седмица?

Овен

Ще сте много грижовни и в услуга на другите в началото на седмицата. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което не е изключено да предизвика ревност при най-близките ви, които може да се почувстват пренебрегнати или застрашени. След четвъртък съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.

Телец

При вас, Телци, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. След четвъртък е възможно да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене.

Близнаци

При вас, Близнаци, седмицата ще започне малко колебливо и неуверено, но към четвъртък повечето от вас ще се оптимизират и ще наберат сили, за към края на седмицата плановете ви да бъдат успешно реализирани. Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага, нещата които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност и прибързаност.

Рак

Ще сте влюбени и доста мечтателни в началото на седмицата. По всяка вероятност ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който познавате отдавна. След четвъртък ще се насочите към решаване на служебни или парични въпроси и по всяка вероятност ще сте изключително продуктивни.

Лъв

Ако сте родени под знака Лъв, в началото на седмицата може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще променят мирогледа ви. След четвъртък ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с приятели и съмишленици.

Дева

При вас, Деви, ще има новости и нововъведения в службата и при колегите в началото на седмицата. Не се дръжте надменно, а се старайте да намирате общ език с хората, които ви се изпречват на пътя, понеже някой от тях може да се окаже ключова фигура в живота ви и да ви помогне в труден за вас момент. След четвъртък не е изключено да имате ангажименти покрай възрастен роднина, покрай дома или семейството ви.

Везни

Ще си имате разправии и пререкания с половинките, най-вероятно във връзка с разпределението на семейния бюджет. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус. В службата е възможно да ви се наложи да замествате болен колега или да поемате повече задачи от обикновено.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, се очаква седмицата ви да е доста нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади. Възможно е да ви се наложи да правите неща, които по принцип избягвате и да усвоявате знания, които сте мислили, че няма да ви трябват. Важното е, че ако съумеете да запазите спокойствие, ще имате добро развитие и напредък по важни въпроси. В любовен план ви чакат романтични обяснения и приятни срещи.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки в началото на седмицата. След четвъртък е много вероятно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Козирог

Очаква се в началото на седмицата да сте наистина успешни в обществен план и да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки, други ще афишират връзка пред останалите, докато трети ще направят голям пробив в службата си. Към края на седмицата голяма част от вниманието ви ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Водолей

При вас, Водолеи, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството в началото на седмицата, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, се очаква да сте нестандартни и креативни през седмицата. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. Бъдете внимателни с финансовите въпроси и проверявайте всички клаузи в договорите, които подписвате. След четвъртък е възможно да ви се наложи да се отстоявате и доказвате пред човек, когото считате за авторитет.