Овен

Голяма част от вас, Овни, ще са много общителни в началото на седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да разговаряте на важни за вас теми и да се забавлявате. След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Телец

Вие, Телци, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки. След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби. Не е изключено да се поглезите с нови покупки, козметични или фризьорски процедури.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора. След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.  Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Рак

Вие, Раци, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са интересни срещи или случайности, благодарение на които ще се натъкнете на важни за вас хора или ще намерите решението на проблем, който от известно време ви тормози. След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия. След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата не е изключено да имате известно напрежение, докато отмятате ежедневните си задачи. Ще ви се наложи да се стараете повече от обикновено, но в крайна сметка упоритостта ви ще бъде възнаградена. След четвъртък свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно ще ги впечатли, докато заетите ще успеят да прекарат ползотворно време с най-близкия до тях човек.

Везни

Вие, Везни, ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол в началото на седмицата. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения. След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще си имате ангажименти с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с отдавна забравени роднини. След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Стрелец

Вие, Стрелци, не е изключено да попътувате или поспортувате в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Козирог

Вие, Козирози, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата. След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Водолей

Вас, Водолеи, ви чака ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти. След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Риби

Вие, Риби, ще сте малко отнесени в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда от почивка и е добре да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение. След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.