Зимата е в разгара си и нямаме търпение да се впуснем в различни приключения. А каква ще бъде седмицата за всеки от нас?

Овен

В началото на седмицата е възможно да отворите нова страница във вашия живот и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план. След четвъртък ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представите в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.
Възможно е да промените визията или представянето си пред хората.

Телец

Ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения. След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Близнаци

На вас, Близнаци, седмицата ще предложи интересни флиртове и забавления. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките ви хора.
След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата за предвижване и комуникация, както и при подаването или получаването на документи.

Рак

Началото на седмицата ще бъде пълно с емоции и интензивни преживявания. Ще сте черногледи и ще виждате нещата негативно. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и за това е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано. Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.  След четвъртък голяма част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.

Лъв

В началото на седмицата ще сте ангажирани предимно с партньорствата си. Възможно е да изяснявате отношения с любимия и да сте свръх емоционални във връзка с тези разговори. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство. След четвъртък ще обогатите гардероба си и ще промените визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Дева

Седмицата ще бъде изключително интензивна за вас, Деви. Ще хвърчите по задачи и ще се ангажирате с повече неща, отколкото ви се иска. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора. След четвъртък ще поглезите близък до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Везни

В началото на седмицата ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете. Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита. След четвъртък е възможно да въведете промени в хранителния си режим или ще обогатите гардероба си.

Скорпион

Възможни са семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви в началото на седмицата. Ще сте много по-затворени от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют. След четвъртък е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате. В работата е много вероятно да станете обект на интриги на недоброжелатели.

Стрелец

Ще сте изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания. Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварвате и е важно да си оставите време за почивка или някакво хоби.

Козирог

В началото на седмицата ще сте фиксирани върху финансовото ви състояние и ще сте много прагматични. Няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение и ще гоните печалба. След четвъртък е много вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план.

Водолей

В началото на седмицата ще постигнете успех с нещо, в което инвестирате усилия от известно време. При всички случаи ще изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност. След четвъртък не са изключени спорове с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Риби

В началото на седмицата ще имате възможност да започнете важни за вас проекти и да сключите значими споразумения. Не е изключено също така да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем. След четвъртък ще ви стане напрегнато в службата поради независещи от вас обстоятелства и за това е най-добре да успеете да се отделите от хаоса на социалната ви среда и да намерите начин да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.