Месец май минава неусетно. Каква ще бъдете тази седмица за представителите на всички зодиакални знаци? Ето какво ни очаква:

Овен

Седмицата едва ли ще бъде особено продуктивна. Поради някаква причина няма да сте особено концентрирани и съсредоточени. Добре е да избягвате да поемате отговорност или да взимате важни решения, защото има риск от грешна преценка или прибързване. След четвъртък не е изключено да си имате разправии или неразбирателства с партньора. Добре е да оставите важните разговори за следващата седмицата, когато ще имате шанс за по-успешното им разрешаване.

Телец

Ще сте леко несигурни в работната си среда. При някои от вас не е изключено да има промяна сред колегите или ръководния състав, при други объркване и неяснота в работния процес. Каквото и да ви тревожи, е важно да съумеете да запазите обективност и старание, за да свикнете максимално бързо с новите обстоятелства и да сте успешни въпреки тях. Не са изключени леки здравословни неразположения, като вируси или настинки, които ще са отзвук от вашето неспокойство и нетърпение, нещата да стават по вашия начин.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, ще имате една изключително емоционална седмица. Някои от вас ще преживеят силни любовни трепети и флиртове и ще демонстрират чувствата си пред човек, когото харесват, други ще отделят време и внимание на децата и семействата си. След сряда не е изключено да имате спорове с колеги във връзка с работни въпроси. Добре ще е да се постараете да сте максимално дипломатични, за да не задълбочите конфликта, а и за да не изоставате със задълженията си.

Рак

В началото на седмицата ще сте по-затворени и умислени. Възможно е да потънете в размисли и да градите важни планове, за чието стартиране най-вероятно ще изчакате четвъртък или петък. Тогава нещата се очаква да ви се случват с голяма лекота и без особено много усилия. Възможно е уикенда да успеете да се позабавлявате с приятели или да попътувате до интересни дестинации.

Лъв

Може да очаквате интересни обаждания, съобщения и предложения. Много е вероятно да се отдадете на забавления, клюки и развлечения и да не ви се работи особено. Ако обаче съумеете да съберете мислите си и се организирате, ще сте наистина продуктивни и успешни в работните си и ежедневни дела.

Дева

Нещата ще се въртят около финансите и ценностите ви. По всяка вероятност ще сте пълни с идеи как да печелите повече. Възможно е също така да сте доста пестеливи и да решите да съкратите разходите си, умело пресмятайки кое според вас си заслужава и кое не. Не са изключени кратки пътувания или ангажименти покрай средствата ви за комуникация и транспорт.

Везни

Ще сте много чувствителни и емоционални през седмицата. Възможно е много силно да ви влияят държането и настроенията на другите. Не е изключено да се засягате от много малко и да търсите скрити конспирации и задкулисни действия. При всички случаи е добре да се постараете да запазвате обективност и да не прибързвате със заключенията, понеже може да сгрешите и да развалите отношенията си с важен за вас човек.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, може да очаквате голям подем и развитие през седмицата. Полагате ли достатъчно старание, нещата ще ви се случват, при това на здрава и стабилна основа. Някои от вас ще задълбочат или демонстрират връзка, други ще изпъкнат на професионалното поприще, а трети ще направят впечатление с талантите и уменията си.

Стрелец

Може да се очакват интересни предложения, пълни с големи обещания, както в личен, така и в професионален план. При всички случаи е добре да сте предпазливи и да не се хвърляте през глава, без да проучите всички алтернативи, защото може да ви заблудят. За това е добре да оставите важните решения за след петък. Добре е да се захванете със спорт или друго занимание, с което да разпускате напрежението и натрупващото се безпокойство.

Козирог

Не е изключено да се захванете с някоя трудно достижима цел, в чието постигане искрено вярвате, но хората около вас се съмняват. Най-добре е да не хабите усилията си в спорове, обяснения и разяснения, ами да се фокусирате върху целта. Когато си я представите ясно, може да се окаже наистина добра и да ви донесе необходимите дивиденти в последствие.
Седмицата е наистина добра да размисъл и планиране.

Водолей

Няма да липсват любовни закачки и заигравки със заобикалящите. Внимавайте да не започнете неща, които не можете да довършите и се концентрирайте само там, където наистина си заслужава, както в личен, така и в професионален план. На някои от вас може да се наложи да усвояват знания във връзка с нова дейност или да си имат работа с чужденци или чуждестранни култури и привички.

Риби

До средата на седмицата по всяка вероятност ще сте ангажирани най-вече финансови дела, покрай семейството или партньора. Не е изключено да ви се наложи да разпределяте чужди ресурси или общи пари, да теглите кредити или да се занимавате с наследствени въпроси. След сряда ще имате шанс доста да разширите мирогледа си и да срещнете интересни хора. Не е изключено да ви се наложи да попивате нови знания и да се доказвате с тях както в службата, така и сред най-близките.