Юни е в разгара си и сме готови за летни емоции. Ето какво ни вещаят за втората седмица на първия летен месец! 

Овен

При вас, Овни, седмицата ще започне малко колебливо и неуверено, но към четвъртък повечето от вас ще се оптимизират и ще наберат сили. Към края на седмицата плановете ви да бъдат успешно реализирани. Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага, нещата които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност и прибързаност.

Телец

Вие, Телци, ще сте влюбени и доста мечтателни в началото на седмицата. По всяка вероятност ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви е влезнал под кожата. След четвъртък ще се насочите към решаване на служебни или парични въпроси и по всяка вероятност ще сте изключително продуктивни.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, в началото на седмицата може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще променят мирогледа ви. След четвъртък ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с приятели и съмишленици.

Рак

При вас, Раци, ще има новости и нововъведения в службата и при колегите в началото на седмицата. Възможно е да подпишете важни договори или да сключите печеливши сделки, с които да се откроите пред колектива.
След четвъртък не е изключено да имате ангажименти покрай възрастен роднина, покрай дома или семейството ви.

Лъв

Вие, Лъвове, ще си имате разправии и пререкания с половинките, най-вероятно във връзка с разпределението на семейния бюджет. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус.
В службата е възможно да ви се наложи да замествате болен колега или да поемате повече задачи от обикновено.

Дева

Ако сте родени под знака на Девата, се очаква седмицата ви да е доста нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади. Не е изключено да се натъкнете на интересни хора, с които да започнете нова съвместна дейност или да заформите приятелство. В любовен план ви чакат романтични обяснения и приятни срещи. Постарайте се да сте отрити честни с любимия човек. Не се страхувайте да говорите за чувствата си!

Везни

Вие, Везни, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки в началото на седмицата. След четвъртък е много вероятно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Скорпион

Вие, Скорпиони, се очаква в началото на седмицата да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки, други ще афишират връзка пред останалите, докато трети ще направят голям пробив в службата си. Към края на седмицата голяма част от вниманието ви ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Стрелец

При вас, Стрелци, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството в началото на седмицата, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирога, се очаква да сте нестандартни и креативни през седмицата. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. Бъдете внимателни с финансовите въпроси и проверявайте всички клаузи в договорите, които подписвате. След четвъртък е възможно да ви се наложи да се отстоявате и доказвате пред човек, когото считате за авторитет.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте много грижовни и в услуга на другите в началото на седмицата. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което не е изключено да предизвика ревност при най-близките ви, които може да се почувстват пренебрегнати или застрашени. След четвъртък съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.

Риби

При вас, Риби, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие.
След четвъртък е възможно да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене.