Какво са ни подготвили звездите за тази седмица? Нека не губим време и разберем веднага:

Oвен

Вие, Овни, ще бъдете добре оценени от партньора си през седмицата и не е изключено да се решите на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията.

Възможно е също така да се спуснете да обновяватее жилищата си и да подмените мебелировката си след четвъртък. В работата си ще бъдете много продуктивни и успешни. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.

Телец

Вие, Телци, ще успеете да се изявите през седмицата. Ще получите шанс да изпъкнете в сферата, която сте си избрали.

Не е изключено да имате любовни авантюри или флиртове в началото на седмицата. Заетите от вас ще задълбочават отношенията си с половинката. След четвъртък ще сте много чувствителни. Голяма част от вас ще променят визията и представянето си пред хората.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще съумеете да се организирате и да отмятате важните за вас задачи през седмицата. На моменти не е изключено да имате чувството, че парите не ви стигат, но след средата на седмицата ще успеете да си припечелите допълнителни средства.

При всички случаи ще сте на романтична вълна. Тези от вас, които са обвързани ще демонстрират явно чувствата си към партньора, ще се грижат за него и ще го глезят. Ако сте свободни е възможно да предприемете по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш избраник.

Рак

При вас, Раци, не е изключено да дойдат нови колеги през седмицата. Добре е да разчитате на комуникативните си умения, понеже така най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите.

Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията. В дома и сред роднините ви се очаква да се чувствате комфортно.

Лъв

Вие, Лъвове, е възможно през седмицата да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите с чаровен непознат или непозната. Добре е да не прибързвате, за да не си навлечете ненужни неприятности.

Не са изключени пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област.

Дева

Вие, Деви, ще се чувствате много добре на работното си място през седмицата. Ще сте също така силно ангажирани с финансовото си състояние. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства.

Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства. При всички случаи ще имате много успешна седмица и ще срещнете признание.

Везни

Голяма част от вас, Везни, ще започнат нова интимна връзка през седмицата. Заетите от вас ще подобрят значително комуникацията си с партньора.

Ще успеете да довършите неща, които сте започнали отдавна. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти.

Скорпион

При вас, Скорпиони, се очакват промени в любовния ви живот през седмицата. Голяма част от вас ще афишират или задълбочават връзка. Периодът ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много е вероятно да се отдадете на нова интересна дисциплина или наука, както и да задълбочите знанията си в област, която силно ви вълнува.

След четвъртък може да ви се наложи да се грижите за някой близък. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте много продуктивни през седмицата. Активно ще се изкачвате по професионалната стълбица и ще жънете големи успехи. При всички случаи ще ви остава доста малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да си отделите време за почивка и разпускане.

С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде максимално ефективно решен.

Козирог

На вас, Козирози, в началото на седмицата е много вероятно да ви се наложи да учите нови неща, които да са ви необходими за професионалната реализация.

Възможно е също така да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания. След четвъртък по всяка вероятност ще получите интересни обаждания, доставки или съобщения.

Водолей

При вас, Водолеи, в началото на седмицата е много вероятно да изникват различия в мненията със заобикалящите, но въпреки това е добре да се стараете да сте толерантни към другите.

След четвъртък ще имате късмет в любовта и партньорството ви ще процъфтява. Много вероятно е да задълбочите отношенията си с любимия. При всички случаи ще се събуди авантюристичния ви дух и не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там.

Риби

Вие, Риби, ще имате късмет много да напреднете в службата си през седмицата. Вероятно е да влагате много емоции в общуването си с другите и да имате промяна в обкръжението си: при колегите или съседите.

В любовен план е възможно да ви изникват спорове с любимия. Ако сте в сериозни отношения е възможно да водите борба за властта във връзката, която е важно да не задълбочавате в сериозен конфликт, ами да потърсите нужните компромисни варианти.