Есента е тук, новата учебна година започва и всичко е слънчево и цветно. Какво ли са ни подготвили звездите за тази седмица? 

Овен

При вас, Овни, през седмицата са възможни сериозни обществени ангажименти или общуване с авторитарни хора, от които по един или друг начин ще се чувствате респектирани и чието уважение ще се постараете да спечелите на всяка цена. Ако не преигравате и се държите непринудено и достатъчно естествено няма начин да сбъркате. С чара и магнетичността си със сигурност ще спечелите сърцата на тези, на които искате.

След сряда голяма част от вас ще се впуснат в авантюристични приключения, ще намерят начин да разширят хоризонта си и да обогатят мирогледа си.

Телец

Вие, Телци, ще намерите ефективен начин да разпуснете и да се освободите от напрежението през седмицата. Една част от вас ще се впуснат да пътуват или спортуват, други ще се отдадат на нощен живот и активни забавления с приятели и познати.

Бъдете внимателни да не прекалите с алкохола и храната. Заетите от вас също така е важно да са предпазливи със случайните флиртове, които могат сериозно да ядосат половинката. Свободните в по-голяма степен ще успеят да се насладят на закачки и любовни приключения. Ще им изникнат нови и интересни романтични възможности, които ако бъдат прекалено бързо и импулсивно започнати не е изключено да останат краткотрайни и да не разкрият пълния си потенциал.

Близнаци

На вас, Близнаци, седмицата ще предложи много интересни и обогатяващи запознанства. Не е изключено също така да се натъкнете на хора, с които отдавна не сте били в контакт, да имате шанс да си наваксате загубеното време и да изгладите стари конфликти.

След сряда не са изключени ангажименти покрай близки и роднини, които ще се нуждаят от вас и вашата намеса по техен наболял проблем.

Рак

При вас, Раци, по всяка вероятност ще изникнат леки неразбирателства и конфронтации с партньора. Внимавайте да не сте прекалено налагащи се и доминантни в изискванията си към другия и се старайте да сте максимално обективни, ако решите да защитавате позициите си.

Не е изключено също така да получите важни обаждания или съобщения, които да ви зарадват или стимулират.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте склонни да си правите равносметка и анализ през седмицата. Добре е да не прекалявайте със самокритиката и ровичкането в миналото, ами да се фокусирате върху реализацията на бъдещите си планове и желания.

През уикенда ще успеете да намерите начин да се позабавлявате и да разпуснете напрежението с приятели и добри познати.

Дева

За вас, Деви, седмицата ще предложи много интензивни любовни приключения. Заетите от вас, ще успеят да изкарат ползотворно време с любимия човек, докато свободните не е изключено доста ефективно да пофлиртуват и да започнат интимни отношения.

Голяма част от вас ще успеят да се отдадат на свое хоби или на различни спортни активности, докато други ще успеят да намерят време за децата си.

Везни

При вас, Везни, са възможни ангажименти покрай семейството ви или покрай дома. Много е вероятно да сте силно емоционални и докачливи, ако близките до вас хора не мислят или не реагират на ситуациите като вас или както очаквате и да започнете да ги нападате или да им се сърдите. Важно е да се постараете да сте достатъчно толерантни и да не форсирате другите за неща, които не са им присърце, както и да не ги съдите, ако имат различна гледна точка от вашата.

Скорпион

Вие, Скорпиони, по всяка вероятност в началото на седмицата ще се втурнете да пътувате или да се забавлявате. Трудно ще е човек да ви спре на едно място и да ви ангажира със себе си. Няма да сте особено търпеливи или да ви се занимава със сериозни или изискващи внимание неща.

Ще сте комуникативни и общителни и по всяка вероятност ще стартирате нови приятелства, които в последствие може да прераснат в романтични отношения.
След сряда ще успеете да отделите време на семейството или близките си и ще се насладите да домашния уют.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата ще сте леко широкопръсти и по всяка вероятност ще изхарчите голяма сума пари за удоволствия и забавления. Внимавайте да не се изхвърляте, за да не ви се наложи после да се лишавате, за да компенсирате загубите.

След сряда не е изключено да ви изскочат кратки пътувания, както и активна комуникация с другите. Бъдете внимателни на кого какво казвате, защото има риск да се изпуснете и да нараните неволно някого с откровеността или несъобразителността си.

Козирог

При вас, Козирози, през седмицата е възможна коренна промяна във визията или в начина, по който се представяте пред хората. Някои от вас ще променят прическата си или начина си на обличане, други ще афишират връзка или своя нова придобивка. При всички случаи всеки от вас ще успее да намери своя уникален начин да блесне и да направи впечатление.

В любовен план нещата ще ви се случват с лекота и без особени усилия от ваша страна, сякаш партньорът ви сам ще предусеща, от какво наистина се нуждаете. На свободните от вас няма да липсват възможности за флирт.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата ще сте в не много добро настроение и няма да ви се общува особено с останалите. Ще имате желание да си починете и да разпуснете далеч от хорската суетня и напрежение. Тези от вас, които няма да имат тази възможност, ще се отделят в мислите си и ще мечтаят.

След сряда ще се енергизирате, ще промените коренно настройката си и ще изявите желание да се впишете сред станалите и дори да изпъкнете сред тях. Голяма част от вас бързо ще открият формулата на успеха и ще сте станат център на вниманието в средата, която са си набелязали.

Риби

Вие, Риби, ще имате полза от социалните си контакти през седмицата и по един или друг начин ще попадате в точното време на точното място и с подходящата компания. Най-вероятно ще успеете добре да разтоварите и да разпуснете напрежението.

При всички случаи ще сте доста палави и флиртаджийски настроени. Препоръчително е заетите от вас да внимават да не раздразнят половинката си и да не я накарат да се чувства застрашена и пренебрегната.