Красиви багри, свеж въздух и нови емоции - есента е прекрасен сезон, който ни предлага много нови изживявания. А какво са подготвили звездите за представителите на всеки зодиакален знак през новата седмица, нека разберем още сега.

 

Овен

Вие, Овни, ще сте доста безпристрастни и обективни в началото на седмицата и е много вероятно, ако около вас се случват конфликти да успеете да помирите двете страни и да успокоите чуждите страсти.

След средата на седмицата ви се очертава време прекарано със семейството и децата или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Телец

При вас, Телци, в началото на седмицата са възможни много силни любовни трепети. На моменти може да сте доста мечтателни и отнесени и ще сте склонни да се раздавате.

След четвъртък може да решите да попътувате и да се позабавлявате. Някои от вас ще се спуснат да спортуват, други ще се отдадат на любимо хоби.
Седмицата е идеална за обръщане внимание на визията и тонуса.

Близнаци

Вие, Близнаци, е възможно в началото на седмицата да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите. Не са изключени също така срещи с хора, с които да правите важни договорки или да кроите бъдещи планове.

След четвъртък ще сте много философски настроени и ще се намерите добър начин да релаксирате и да си починете.

Голяма част от вас ще получат важни новини през седмицата.

Рак

При вас, Раци, седмицата ще предложи нови запознанства и нови възможности за започване на романтични отношения. Ще сте много придирчиви и взискателни към потенциалните си избраници и ще ги гледате под лупа, докато някой успее наистина да ви влезе под кожата.

В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. Възможно е да постигнете големи професионални успехи.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата може да успеете да сключите печеливши сделки и дългосрочни договори. Ще сте добри оратори и ще срещате нужното разбиране и подкрепа, от хората, с които сте в контакт.

След четвъртък ще се отдадете на време прекарано с любим човек и романтични и приятни моменти в компанията му.

Дева

Вие, Деви, ще решавате любовни въпроси и ще се изяснявате с половинката ви в началото на седмицата. Много е вероятно свободните от вас да са много палави през периода и да се впуснат в нови страстни отношения.

След четвъртък представителите на знака ще получат интересни предложения във връзка с работа и ще са изключително продуктивни.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, ви очаква една доста динамична седмица. В работата ви, не е изключено да имате смяна в колектива или в ръководството, към която да ви се наложи да се напасвате.

В любовта очаквайте изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят.

Скорпион

На вас, Скорпиони, в началото на седмицата може да ви се наложи да се доказвате на любовния фронт. Ще сте склонни да показвате чувствата си и да обгрижвате половинката си подобаващо.

След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели и реализация. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще трябва да усвоявате нови знания през седмицата. Или ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация или просто в работата ще има изисквания към вас, към които ще се стремите с упоритост да се напасвате, учейки се от другите и доказвайки ново ниво на професионализма си.

Внимавайте в стремежа си да блеснете професионално, да не пренебрегнете половинката си и да трябва в последствие да й се реванширате.

Козирог

При вас, Козирози, са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Много е вероятно да ви се наложи да защитавате позициите си. Постарайте се да сте максимално обективни и толерантни към другите.

Много е вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени.

Водолей

Вие, Водолеи, през седмицата ще сте ангажирани предимно с финансови въпроси. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да стартирате успешно бизнес начинание.

В любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска, но с търпение и постоянство ще имате напредък и в тази сфера от живота ви.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да напреднете по важни въпроси и да направите силно впечатление на заобикалящите.

След четвъртък ще се ангажирате предимно с лични дела и отношения. Много е вероятно близък до вас човек да ви изненада приятно и да предприемете съвместни начинания.