Овен

Вие, Овни, ще полагате изключително старание, докато изпълнявате служебните си ангажименти. Много е вероятно да осъществите значителен пробив за нещата, които най-силно ви вълнуват, но въпреки това да не сте доволни от постигнатото, понеже ще имате твърде високи изисквания към себе си.

Добре е да се постараете да се отпуснете и да си дадете шанс да се насладите на постигнатото до сега, без да позволявате на дреболии да развалят настроението ви.

Телец

При вас, Телци, са възможни много силни любовни страсти през седмицата. Много е вероятно да изкарате известно време насаме с любимия и да се поглезите. Седмицата е подходяща за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания.

Ако ви се налага да сте на работното си място, не е изключено да ви изникват непредвидени трудности, докато отмятате задачите или някой колега да ви ядоса.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще прекарате известно време със семейството, децата или с любимия човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

След сряда ще се впуснете с пълни сили в работния процес и ще сте много продуктивни. Бъдете внимателни с документацията, която подписвате и препрочитайте всичко по два пъти, за да избегнете допускането на грешки.

Рак

При вас, Раци, в началото на седмицата са възможни неочаквани обаждания, съобщения или доставки. Много е вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени.

След сряда не е изключено да си припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите, но все пак внимавайте да не сте много разточителни.

Лъв

При вас, Лъвове, седмицата по всяка вероятност ще се върти около печеленето и харченето на пари. Ще сте изключително материално настроени и по всяка вероятност ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите.

Много е вероятно да срещнете хора, които по някакъв начин да обогатят мирогледа ви и да ви стимулират. В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си.

Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си, докато свободните ще търсят подходящи начини да впечатляват представителите на противоположния пол.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще концентрирате цялата си енергия да правите впечатление на останалите. Ще сте изключително ангажирани с мнението, което имат другите за вас и на моменти ще сте докачливи, ако не усещате чуждото признание. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.

Не е изключено към края на седмицата да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Добре е да намерите начин да си отпуснете душата и да успеете да релаксирате и да си доставите удоволствие, както и да на най-близките си хора.

Везни

При вас, Везни, желанието за почивка и разпускане, ще е основна тема през седмицата. Много е вероятно да имате нужда да изкарате известно време насаме с мислите си и да поразсъждавате над чувствата си. При всички случаи за вас е добре да достигнете до емоционална яснота, но не прибързвайте със заключенията.

След сряда ще сте много по-общителни и комуникативни и по всяка вероятност ще ви се отворят нови врати, както в личен, така и в професионален план.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, през седмицата е възможно да се натъкнете на интересни и нестандартни хора, които да са ви от полза и да ви помогнат за изпълнението на отдавна замислен от вас план. Много е вероятно да участвате в различни социални събития и мероприятия, където ще имате шанса да блеснете.

След сряда е възможно любим човек да ви изненада и да се отдадете на романтични преживявания и удоволствия.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата ще сте силно насочени към професионалните си цели и реализация. Ще успеете да направите впечатление на авторитети и да изпъкнете със знанията и уменията си. След сряда по всяка вероятност ще ви се наложи да се притечете на помощ на ваш приятел и да му отделите от времето и вниманието си.

Много е вероятно голяма част от вас да имат изненадващи срещи и да се натъкнат на важни за тях хора, които да са им от полза в последствие, както в личен, така и в професионален план.

Козирог

Вие, Козирози, през седмицата ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и ще се обогатявате с различни източници на информация. Не е изключено в работата ви да има изисквания към вас, към които ще се стремите да се напасвате, учейки се от другите и доказвайки нивото на професионализма си.

Не са изключени сблъсъци с авторитети и засилено желание за изпъкване пред останалите. За да сте удовлетворени от постигнатото и впечатлението, което оставяте да е коректно е най-важно да останете верни на себе си и да не преигравате.

Водолей

При вас, Водолеи, са възможни разправии за пари с някого от обкръжението ви. Не са изключени занимания с чужди финанси, кредити или инвестиции. Много е важно да се стараете да запазвате максимално трезва преценка и да не сте прекалено крайни в решенията си.

В любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска. Може да се натъкнете на ревност или неразбиране от страна на партньора. Ако обаче успеете да не раздувате проблема, нещата бързо ще отшумят.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, в началото на седмицата акцентът ви пада върху партньорството и не са изключени известно количество емоции в тази сфера от живота ви. За да не се изпокарате или емоциите да са негативни, ви се препоръчва да предприемете съвместни занимания, които да носят удоволствие и на двете страни.

След сряда не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да изпъкнете в службата благодарение на добре свършена от вас работа.