Овен

На вас, Овни, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало. Много е вероятно хората около вас да ви видят в нова светлина и да им направите силно впечатление с възможностите и уменията си.

След сряда ще успеете да си припечелите допълнителни финанси. Добре е също така да сте отворени към нови перспективи и възможности в бизнеса или работата си, които по всяка вероятност ще ви се предложат тази седмица и благодарение, на които ще ви се отворят нови врати.

Телец

При вас, Телци, е възможно седмицата да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Много е вероятно да имате нужда да се отделите от хорската суетня, за да си починете. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките ви хора.

След сряда ще станете много по-общителни. Много е вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да разширят мирогледа ви и да ви допаднат за по нататъшно общуване.

Близнаци

Вие, Близнаци, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на почивка или някое хоби.

Рак

При вас, Раци, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.
След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби. Възможно е да се отпуснете на приятна спа процедура, да презаредите гардероба си или да промените прическата си.

В любовен план ви очакват интересни изненади.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата може да сте силно ангажирани с близък до вас човек и да сте на романтична вълна, търсейки близост и разбиране от него. Свободните от вас по всяка вероятност ще се впуснат във флиртове и закачки.

След четвъртък са вероятни пътувания в чужбина, общуване с чужденци, занимания с правни или философски въпроси. Много е вероятно също така да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин.

Дева

Вас, Деви, ви очакват много интересни събития през седмицата. Ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете оригинални и нестандартни хора, които силно да ви впечатлят.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Ако не сте много крайни в изказванията си и не задълбочите анализа на минали прегрешения, е много вероятно спадът в отношенията да е временен.

След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Скорпион

Вас, Скорпиони, ви чака една много динамична седмица, в която ще хвърчите от задача на задача и ще ви е доста трудно да се спрете на едно място. При всички случаи е добре да не се пресилвате, за да не пострада здравето ви.
Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Стрелец

Вас, Стрелци, в началото на седмицата ви очакват силни трепети и страсти. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол.

След четвъртък ще се фокусирате върху работата и ангажиментите си. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си.
След сряда ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте социално-активни и общителни.

Много е вероятно да успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Водолей

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Водолей. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.

След четвъртък не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Риби

Голяма част от вас, Риби, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни.

Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.