Овен

Вас, Овни, ви очакват много интересни събития през седмицата. Ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от-обикновено и да преживявате конфликтите си със заобикалящте доста драматично. След четвъртък ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни доста по-спокойни дни. Много е вероятно да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин.

Близнаци

При вас, Близнаци, в началото на седмицата не са изключени разправии с партньора. Постарайте се да сте максимално толерантни към най-близкия до вас човек, за да туширате напрежението. След четвъртък ще се отдадете на работата си и е много вероятно да пожънете големи успехи в професионален план.

Рак

Вас, Раци, ви чака една много динамична седмица, в която ще сте силно ангажирани да отмятате задачите си. При всички случаи е добре да не се пресилвате, за да не пострада здравето ви. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли. Ще сте интересни събеседници и няма да ви е никак трудно да се харесате.

Лъв

Вас, Лъвове, в началото на седмицата ви очакват силни трепети и страсти. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. След четвъртък ще се фокусирате върху работата и ангажиментите си. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си. След четвъртък ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте социално-активни и общителни. Много е вероятно да започнете нови приятелства.

Везни

Голяма част от вас, Везни, ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не губите добрия тон в отношенията си. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Скорпион

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Скорпион. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. След четвъртък са възможни изненадващи срещи, интересни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Стрелец

На вас, Стрелци, седмицата ще предложи нови обстоятелства, при които ще ви се наложи да работите. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате. След четвъртък ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да намерите начин да им покажете, че държите на тях.

Козирог

При вас, Козирози, е възможно седмицата да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Много е вероятно да имате нужда да се отделите от хорската суетня, за да си починете. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките си хора. Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте. След сряда ще сте фокусирани върху печеленето и харченето на пари.

Водолей

Вие, Водолеи, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Риби

При вас, Риби, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.
След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите и близките си. Възможно е да сте силно заредени с очаквания и леко да се разочаровате, ако най-близките до вас хора имат различни от вашите планове. Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.