Започва най-магичната седмица от годината. А какво са ни подготвили звездите?

Овен

Голяма част от вас, Овни, ще са на празнична вълна и ще успеят да прекарат първите два дни от седмицата в добро настроение и трескаво подготвяйки се за планираните семейни срещи.
След сряда ще бъдете обзети от коледния дух и с наслада ще изкарвате времето си с някои от най близките ви роднини, наслаждавайки се на задушевни разговори и приятна компания.

Телец

Вие, Телци, ще използвате първите дни от седмицата за последни приготовления за празниците. Ще набавяте подаръци, ще декорирате и аранжирате дома си. Внимавайте да не харчите прекаленo и да не се изхвърляте, за да не нарушите бюджета си.
След сряда ще се отпуснете и ще се насладите на компанията на любимите си хора около празничната трапеза.

Близнаци

При вас, Близнаци, първите два дни от седмицата ще намерите начин да се отпуснете и да си починете правейки любими за вас неща и отделяйки време за ваше хоби.
След сряда не е изключено да сте доста напрегнати заради член от вашето семейство, с когото не сте в много добри отношения. Постарайте се да стиснете зъби и да не разваляте настроението на всички заради ваш конфликт.

Рак

При вас, Раци, е възможно през първите два дни от седмицата да сте доста отнесени. Много е вероятно да имате нужда да обърнете внимание само на собствените си нужди и да си починете от стреса в ежедневието ви.
След сряда ще ви се наложи да се ангажирате със семейни събирания. Те за ваше щастие ще преминат много по-добре отколкото очаквате. Роднините ви ще ви зарадват с ведро настроение, добро чувство за хумор и чудесни подаръци.

Лъв

Вие, Лъвове, ще изкарате първата половина на седмицата активно, купонясвайки на различни социални събития. Ще сте душата на компанията, където и да попаднете.
След сряда ще се отдадете на семейни събирания. Много е вероятно да успеете да изгладите отдавна залегнали в семейната история конфликти през празничните дни. Ще зарадвате близките си хора с тематични и полезни коледни подаръци.

Дева

При вас, Деви, любимия човек ще бъде с приоритет в началото на седмицата. Първо ще търсите неговия комфорт, след това вашия. Възможно е да достигнете нови нива на близост и разбирателство.
След сряда ще успеете да се фокусирате върху семейството и доброто си представяне в кухнята. Ще успеете да организирате най-добрия за всички празник. Всичко ще бъде изпипано до най-малкия детайл. Няма да остане недоволен роднина.

Везни

Вас, Везни, ви очакват много интересни събития през седмицата. Ще сте силно мотивирани и ентусиазирани и ще организирате празничните дни по най-добрия за вас и близките ви начин.
През първата половина от седмицата е много вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури, да промените визията или представянето си пред хората.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще отделите време за любимо ваше хоби или развлечение. По всяка вероятност ще излезете с приятели и добри познати и по един или друг начин ще разнообразите социалния си живот.
След сряда ще се радвате на едни много добри отношения с най-близките до вас хора. Ще успеете да се насладите на празниците и добрата храна.

Стрелец

Вие, Стрелци, в началото на седмицата ще успеете да подредите дома си и да го аранжирате празнично. Коледното настроение ще струи и от вас и от дома ви.
След сряда ще посрещате гости и усилено ще се грижите за комфорта и изкарването на важните за вас хора. Много ще ви е важно да усещате щастието на другите и да чувате смеха и историите, които имат да споделят с вас.

Козирог

Вас, Козирози, ви чака една много успешна и празнична седмица. Доста добре ще успявате да разпускате в компанията на най-близките си хора. Ще сте приятна компания за всички и по всяка вероятност ще получите много хубави подаръци, които искрено ще ви зарадват.
Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли.

Водолей

Вие, Водолеи, по всяка вероятност доста ще си развържете джобовете през седмицата и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение с подаръците, които правите на близките си.
В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Ще откриете чувствата си пред любимия човек и през празничните дни ще успеете да изкарате ползотворно времето си в компанията му.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много социално-активни и общителни.
След сряда ще сте силно ангажирани с приготвяне на вкусна храна или с подреждане на дома си за празниците. Ще направите всичко възможно близките ви хора да се чувстват добре и да разпуснат в компанията ви и ще поемете повечето приготовления.