Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата ще сте доста разточителни и ще имате шанса да демонстрирате престижа и материалното си положение пред заобикалящите. Все пак внимавайте да не прекалите и да изпразните джобовете си прекомерно.
След четвъртък ви очакват силни любовни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек и да го накарате да се чувства специален и обичан. Ще успеете да разпуснете в компанията му.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с ремонтни дейности, с преаранжиране на дома си или с член на семейството ви, който ще има нужда от вашата помощ.
След четвъртък е възможно да ви остане време за ваше хоби, развлечение или срещи с приятели.
Добре е да сте внимателни със средствата ви за комуникации и транспорт и да сте нащрек да не допускате грешки по невнимание.

Близнаци

Голяма част от вас, Близнаци, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения.
Възможно е да успеете да се погрижите за здравето и тонуса си, практикувайки любим спорт или променяйки хранителния си режим.

Рак

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Рак. Ще успеете да блеснете и да направите впечатление на важни за вас хора.
Докато в началото на седмицата ще сте фокусирани главно върху работата си и професионалните си постижения, след сряда ще сте силно загрижени за близките си хора и ще търсите начин да им отделите нужното внимание и грижа.
Възможно е да получите важни обаждания, съобщения и доставки през седмицата.

Лъв

На вас, Лъвове, началото на седмицата ще предложи интересни новости и внезапни изненади. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни и комуникативни. По този начин най-добре ще успеете да се справите с ново възникналите обстоятелства.
След четвъртък ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата ще имате нужда да си починете и да отделите време само да собствените си нужди или на тези на най-близките ви хора. Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте.
След четвъртък ще сте много по-концентрирани и ще успеете да постигнете голям напредък в службата. По всяка вероятност ще подпишете важни договори или ще сключите важни споразумения.

Везни

Вие, Везни, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка.
Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Скорпион

При вас, Скорпиони, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи сред колегите.
След четвъртък ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е леко да се разочаровате, ако най-близкия до вас човек не ви оказва нужното внимание и подкрепа. Постарайте се да сте максимално откровени във връзка с желанията и нуждите си, но е важно и да сте консенсусни, за да постигнете така желаното разбирателство.

Стрелец

Вас, Стрелци, ви очакват много интересни събития през седмицата. Ще имате възможност да срещнете оригинални и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин ще разширят мирогледа ви и ще ви обогатят.
Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на развлечения или процедури, да промените визията или представянето си пред хората.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще сте по-затворени и ще имате нужда от уединение. Ще сте доста чувствителни и не е изключено да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват.
След сряда градусът на настроението ви драстично ще се покачи, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Водолей

При вас, Водолеи, в началото на седмицата не са изключени конфликти или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не натяквате прекомерно минали прегрешения на любимия.
След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преподредите дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Риби

Вас, Риби, ви чака една много успешна седмица, в която доста добре ще успявате да се вписвате сред другите. Ще знаете как да се харесате на заобикалящите и как да постигате намисленото без много усилия.
Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли и ще намерят най-добрия начин да му се харесат и да му завъртят главата.