Новата седмица е тук и е време да запретнем ръкави, за да извлечем всичко позитивно от нея. Но какво са ни подготвили и звездите, вижте сами.

Овен

Вие, Овни, не е изключено да припечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.

След четвъртък ще имате пробив с важен за вас проект Не е изключено да проведете ползотворни срещи с хора, които са важни за израстването ви
Възможни са трудности със средствата ви за комуникации и транспосрт.

Телец

Вие, Телци, ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си през седмицата.

Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват, ще сте авантюристични и пълни с енергия.

След четвъртък е важно да сте внимателни на кого, какво казвате, за да не бъдете грешно разбрани.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте много състрадателни към другите в началото на седмицата и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате.

Някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Рак

Вие, Раци, е възможно да получите похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех.

В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора със закачливото си поведение.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте наистина емоционални в началото на седмицата. Бързо ще се сърдите и ядосвате на близките си. Постарайте се да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.

След четвъртък ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития, където ще знаете, как точно да се откроите.

Дева

Вие, Деви, се очаква да получите важно професионално предложение в началото на седмицата. дълго ще размишлявате, дали да го приемете или не, но в крайна сметка ще вземете най-доброто за вас решение.

След четвъртък голяма част от вас ще се отдадат на любов. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с любимия и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще постигнат напредък с човек, когото харесват.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата не е изключено да се преобзаведете или да си купите нова вещ или уред за вкъщи. Ще се погрижите и за дома и за семействата и роднините си.

След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. Възможно е да получите важни предложения, благодарение на които биха могли да ви се отворят нови врати за развитие.

Скорпион

При вас, Скорпиони, в началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задачи или проекти. Постарайте се да сте консенсусни.

След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити.

Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Стрелец

Ако сте родени под знака Стрелец, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с интимни въпроси. Не е изключено да изкарате ползотворно време в компанията на половинката и децата си.

След четвъртък ще потънете в работа и по всяка вероятност ще имате успех с приключването на проект, който сте стартирали преди известно време.

Козирог

Голяма част от вас, Козирози, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите със знанията, талантите и уменията си.

След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек.

Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата е важно да внимавате на кого, какво казвате, за да не бъдете разбрани погрешно и да не се вкарате в излишни конфликти.

След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта на останалите.

Риби

На вас, Риби, началото на седмицата не е изключено да предложи известни трудности и пречки, които с финес и упоритост ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата.

След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. Внимавайте да не започнете отношения, с човек, с когото имате професионални ангажименти, защото има риск да не са много трайни и да ви развалят служебната атмосфера в последствие.