Овен 

Вие, Овни, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки.

След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.
Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Телец

Вие, Телци, ще сте малко потиснати в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда от почивка и е добре да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение.

След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Близнаци

Вие, Близнаци, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт.

След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Лъв

Вас, Лъвове, ви чака една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да срещнете интересни и нестандартни хора, с които да се позабавлявате и да пофлиртувате.

С лекота ще успявате да ставате център на внимание и да трупате симпатиите на заобикалящите.

Дева

Вие, Деви, ще сте доста разсеяни в началото на седмицата и не е изключено да допускате грешки от недоглеждане. Най-добре оставете важните неща за след четвъртък, когато ще сте много по-концентрирани и прагматични.

Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Везни

Вие, Везни, ще си имате ангажименти със семейни или наследствени въпроси в началото на седмицата. Някои от вас ще успеят да се срещнат с отдавна забравени роднини.

След четвъртък ще сте на любовна вълна. Ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения.

Скорпион

Вие, Скорпиони, не е изключено да попътувате в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни.

След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Стрелец

Вие, Стрелци, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.

След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора.

След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте ангажирани да градите добър имидж в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора.

След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Риби

Голяма част от вас, Риби, ще са изключително социално-активни през седмицата. Възможно е да прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.