Какво вещаят звездите през последната седмица на месец януари? Какви изненади ни очакват?

Овен

В началото на седмицата ще започнете нов печеливш проект. Много е вероятно да използвате активно контактите си и лесно да намирате нужната ви подкрепа при изникващи пречки и проблеми. След четвъртък ще се фокусирате върху печеленето на пари. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Телец

През седмицата е възможно да сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си. Ще сте много чаровни и ще успеете да впечатлите обект на вашата страст с остроумието си към края на седмицата. Възможно е да получите интересни доставки, обаждания или съобщения.

Близнаци

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Близнаци. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. След четвъртък не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Рак

В началото на седмицата ще ви остане време за любимо хоби или спорт. Добре биха ви се отразили разкрасителни или спа процедури. След четвъртък е възможно да предприемете риск, необходим ви, за да осъществите своя отдавнашна мечта. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас.

Лъв

Вие, Лъвове, ще блеснете с нещо ново пред заобикалящите. Ще срещнете голямо одобрение и силно ще се откроите. След четвъртък ще успеете да разгърнете потенциала си в службата. Възможно е да направите печеливша сделка или инвестиция. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Дева

Възможно е седмицата ви да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Много е вероятно да имате нужда от почивка. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките ви хора. След четвъртък ще излезете от черупката си и ще се натъкнете на интересни хора, които да разширят мирогледа ви и да ви допаднат за по нататъшно общуване.

Везни

Вие, Везни, ще използвате седмицата за социални контакти и обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие да са ви полезни със съвет или препоръка. След четвъртък ще успеете да прекарате време с най-близките си хора. Не е изключено да се отдадете на почивка или развлечения.

Скорпион

Работата ще бъде приоритетна за вас в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще. След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби.  Възможно е да промените визията си, да обогатите гардероба си или да започнете нов спорт или диета.

Стрелец

Ще сте доста общителни през седмицата и не е изключено да срещнете интересни хора, с които да излезете и да разпуснете напрежението. Голяма част от вас ще успеят да се отдадат на свое хоби, да отидат на кино, театър или друго социално събитие. Не е изключено да сте на романтична вълна и да се впуснете във флиртове и закачки. Добре е заетите от вас да внимават да не ядосат половинката с прекалено фриволно поведение.

Козирог

Ще ви бъде трудно да се задържите на едно място през седмицата. Ще сте в движение и ще сте доста активни, ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, които силно да ви впечатлят. След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Водолей

В началото на седмицата не са изключени разправии с партньора или с близък до сърцето ви човек. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си. След четвъртък са вероятни пътувания в чужбина, занимания с правни или философски въпроси. Много е вероятно да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин.

Риби

Чака ви една доста активна седмица. Ще сте продуктивни и много трудолюбиви. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора. Възможно е да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.