Последните и най-страшни дни от октомври предстоят. Какво ни очаква в края на месец октомври и в началото на месец ноември?

Овен

Вие, Овни, ще сте чаровни и общителни и доста лесно ще се харесвате на околните през седмицата. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения, някои от тях от хора от миналото ви. След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Телец

На някои от вас, Телци, ще ви се наложи да се занимаят с имотни или наследствени въпроси в началото на седмицата, докато други ще обърнат внимание на близък до тях човек и ще му окажат помощ и подкрепа в труден за него момент. След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Близнаци

Вие, Близнаци, не е изключено да се отдадете на нещо, което обичате в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.
Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Рак

Вие, Раци, е вероятно да учите нови неща в началото на седмицата. Не са изключени занимания с правни въпроси или общуване с чужденци. След четвъртък е възможно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Лъв

Вас, Лъвове, ви чака ново начало през седмицата. Някои от вас ще стартират нови професионални проекти, други ще започнат връзка или ще затвърдят такава, а трети ще променят визията или имиджа си. След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре е да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите, защото не е изключено някой от тях да се чувства пренебрегнат.

Дева

Вие, Деви, ще отделите голямо внимание на половинката ви през седмицата. Възможно е да успеете да изясните конфликт, който от известно време ви тормози. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно ще ги впечатли и на когото без проблем ще успеят да завъртят главата.
След четвъртък ще успеете да направите голям пробив в службата и да получите отдавна чакано признание.

Везни

Голяма част от вас, Везни, ще са изключително общителни през седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да започнете ново и печелившо начинание. След четвъртък е възможно да имате сблъсък с авторитети, пред които ще ви се наложи да се доказвате. Ако съумеете да запазите самообладание, ще се справите блестящо и ще блеснете със знанията и уменията ви.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте много продуктивни в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки. След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби. Възможно е да се поглезите с приятна почивка, спа процедура, шопинг терапия или практикуването на любим спорт.

Стрелец

Вие, Стрелци, не е изключено да получите важни обаждания, съобщения или доставки в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора. След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Козирог

Вие, Козирози, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт. Бъдете внимателни с тях. След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата не е изключено да се скарате с партньора или с близък до вас човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия. След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Риби

Вас, Риби, ви чака една доста раздвижена седмица, през която ще сте ангажирани с много задачи и ще решавате неотложни проблеми. Много вероятно е да имате сблъсък с авторитети или хора с власт. Важното е, че с постоянство и упоритост ще сте достатъчно успешни и продуктивни. Внимавайте при финансовите операции, защото има риск да бъдете подведени и да изхарчите излишни средства.