Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата може да решите да се доказвате на любовния фронт. Ще демонстрирате лесно чувствата си и ще правите ценни жестове за важен за вас човек по време на празника, които ще бъдат добре приети и оценени. След четвъртък е възможно да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Телец

Ако сте родени под знака Телец, ви очаква една доста динамична седмица. По време на празника очаквайте изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят по време на почивните дни. След сряда в работата ви не е изключено да имате смяна в колектива или в ръководството, към която да ви се наложи да се напасвате.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще планирате посрещането на новата година. Възможно е докато се забавлявате да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба. След сряда може да решите да се доказвате на любовния фронт. Ще демонстрирате лесно чувствата си и ще правите ценни жестове за важен за вас човек, които ще бъдат добре приети и оценени.

Рак

Вие, Раци, е добре докато траят почивните дни да се постараете да обърнете достатъчно внимание на любимия човек и да го накарате да се чувства специален. След сряда е възможно да усвоявате нови знания. Или ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация или просто в работата ви ще има изисквания към вас, към които ще се стремите с упоритост да се напасвате.

Лъв

Вие, Лъвове, е много вероятно да предприемете кратки пътувания или разходки в планината и да прекарате празника далеч от дома. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени и динамични. След сряда са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Не е изключено да ви се наложи да защитавате позициите си. Постарайте се да сте максимално обективни и толерантни към другите.

Дева

Вие, Деви, през седмицата ще сте ангажирани предимно с финансови въпроси. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления, но също така е възможно да се увлечете в празнични покупки и да си поизпразните джобовете. В любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска, но с търпение и постоянство ще имате напредък и в тази сфера от живота ви.

Везни

Вие, Везни, ще се ангажирате предимно с лични дела и отношения в началото на седмицата. Много е вероятно близък до вас човек да ви изненада приятно през празничните дни и да предприемете съвместни начинания с него. След сряда ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да напреднете по важни въпроси и да направите силно впечатление на заобикалящите.

Скорпион

Вие, Скорпиони, може да решите да попътувате и да се позабавлявате с близки и приятели по време на празника. Внимавайте с консумацията на алкохол и храна, за да не ви стане лошо в последствие. Възможни са много силни любовни трепети. На моменти може да сте доста мечтателни и отнесени и ще сте склонни да се раздавате, за да зарадвате любимия човек.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще прекарате началото на седмицата със семейството и децата си или с любим човек. Не е изключено по-голямата част от вас да решат да посрещнат новата година в компанията на най-близките им хора и в домашна атмосфера. След сряда ще сте доста безпристрастни и обективни. Много е вероятно, ако около вас се случват конфликти да успеете да помирите двете страни и да успокоите чуждите страсти.

Козирог

Вие, Козирози, е възможно докато траят почивните дни да се натъкнете на хора от миналото ви, с които да имате да наваксвате с приказки и преживявания. След сряда не е изключено да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите. Не са изключени също така срещи с хора, с които да правите важни договорки или да кроите бъдещи планове.

Водолей

При вас, Водолеи, се очертава една много интересна и динамична седмица, през която ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Всеки от вас, ще намери своя собствен начин да блесне и да направи впечатление на заобикалящите. В работата ще сте мотивирани и амбицирани да давате всичко от себе си. Същото важи за любовния фронт. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си докато свободните ще омагьосват с чар и флиртаджийски умения представителите на противоположния пол, особено по време на посрещането на новата година.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата ще сте ангажирани предимно с планиране на посрещането на Нова Година. Голяма част от вас ще срещнат хора, с които да изкарат приятно времето си и с които да се позабавляват. След сряда може да сте леко унили и негативно настроени. Не е изключено да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.