Eсенният сезон настъпи твърде бързо и не ни остави време за необходимата подготовка. Време е да заменим леките материи и отворените обувки с плетени пуловери и боти.

И макар времето отново да ни изненада, предлагайки ни доста по-студени температури от тези, за които бяхме подготвени, има лесен начин да се справим с обновяването на гардероба.

Студеното и мрачно време ни карат да мечтаем за повече топлина и уют и можем лесно да ги открием в Delta Planet Mall.

Търговският център е идеалното място да се спасим от почти зимното време и в същото време да се сдобием с прекрасни модни находки на прекрасни цени.

Шопинг уикенд със специални отстъпки

Колко пъти сте влизали в някой магазин, като тайно сте се надявали да "хванете" някое невероятно намаление?

Delta Planet Mall ще сбъдне тази мечта през уикенда на 22 до 24 октомври. Точно тогава всеки посетител ще може да се възползва от специални отстъпки в определени обекти. Отстъпки, които няма да може да открие никъде другаде.

Отстъпки - за кого и колко?

Със сигурност това е въпросът, който си задават повечето от вас. На определени места извън търговския център ще има промо екипи, които ще раздават ваучери на всички посетители. Ваучерите са за отстъпка на стойност 10 лева.

Тези ваучери ще важат в определените търговски обекти в дните на специалните намаления. С други думи – всеки от нас разполага с достатъчно време, за да се сдобие с ваучери за още по-големи отстъпки.

На 14 и 15 октомври от 16:00 до 19:00 часа екипите ще се позиционират в Разград – до паметника на Майстор Манол, в Шумен – в пешеходната част на бул. „Славянски“, в Търговище – до фонтана на площад „Свобода“, и в Добрич – до централната поща на площад „Свобода“. На 16 и 17 октомври от 11:00 до 14:00 часа те ще изненадат минувачите и във Варна – на добре познатия на жителите на града „Севастопол“. Ваучерите ще се приемат на място, в посочените на www.deltaplanet.bg и обозначените на място търговски обекти, в периода на Шопинг уикенда.

 

Delta Planet Mall и уикендът, който всички очакват с нетърпение

Остават броени дни до уикенда, който ще ни предложи неустоими цени. А в дните от 22 до 24 октомври ще се организират специални модни дефилета между 13 и 16 часа. Ако все още се колебаете какво ви е необходимо, със сигурност ще набележите поне няколко тоалета. Ще можете да ги откриете на партерен етаж пред магазини New Yorker и Sinsay. Информация за всички отстъпки можете да откриете на www.deltaplanet.bg.

Delta Planet Mall - мястото, където всеки е добре дошъл

Знаете ли, че Delta Planet Mall е най-големият новооткрит търговския център във Варна с площ от 40 000 кв. м.? Именно тази територия ни гарантира, че има достатъчно място за всички и спазената дистанция между посетителите може да бъде до 15 метра.

Във времена като днешните грижата за здравето ни е от основно значение и Delta Planet Mall е мястото, където можем да се чувстваме сигурни и спокойни. А защо не и да се сдобием с прекрасни модни находки на намалени цени?