Понякога на мъжете им е много трудно да споделят своите чувства и емоции. Един ден всичко е наред, а на следващия разбирате, че той не се чувства добре във връзката ви и иска да се разделите. 

Как да избегнете това? 

Ако мъжът ви не обича да говори за чувствата си, но все пак искате да сте сигурни, че той е щастлив във връзката ви, убедете се, че следните 12 неща са на лице. 

1. Чувства се забелязан и оценен

Мъжете искат да се чувстват забелязани и оценени във връзката. За тях е важно да бъде зачитан техния принос и жената да дава оценка на това, което мъжете правят или не правят във връзката. Затова, дами, важно е да реагирате на действията на мъжа си. Покажете му, че цените неговото старание.

2. Чувства се сигурен да ви се довери

Да знае, че може да ви се довери без да го съдите или критикувате е движещият фактор в чувствата му към вас. Постарайте се да изградите доверие помежду ви.

3. Чувства се желан

Демонстрирайте сексуално желание към него. Няма по-надъхващо чувство за мъжа от това, че жената до него го желае. Правете комплименти. Подстрекавайте го. Покажете му, че ви е влязъл под кожата.

4. Чувства се добре, когато е около вас

Ако влиза гордо под ръка с вас в ресторанта, или ви държи ръката на масата по време на вечерята, то със сигурност да бъде във вашата компания му е приятно. Отговорете подобаващо на тези действия. Погалете слуха му с благи думи. Похвалете го.

5. Знае, че имате нужда от него

Разчитането един на друг е в основата на здравата връзка. Стига обаче тази нужда да е премерена, а не да клони към зависимост. Залитането към зависимост буди желание за бягство от вас. Дайте му възможност да диша, не го окупирайте.

6. Не се чувства превзет от вас

В продължение на горната точка мъжете искат да знаят, че няма да бъдат превзети от вас. Затова бъдете внимателни и не се опитвайте да го подчините, за да не го загубите.

7. Харесва му, че поддържате външния си вид

Мъжът до вас не очаква да изглеждате като кино звезда, но грижата за външния ви вид и това, че се поддържате за него е сигнал, че ви е грижа за вас, него и връзката ви. 

8. Чувства се уважаван

Любовта и уважението вървят ръка за ръка. Взаимното уважение ще повиши самочувствието и на двамата, ще подобри сексуалния живот, ще поднови страстта между вас. Затова омагьосвайте, възхищавайте и пленявайте с всички оръжия, които имате.

9. Не се чувства омаловажаван

Най-добре си проличава дали жените омаловажават мъжете, когато се води спор. За мъжът е важно, когато му се карате и му правите забележки той да не бъде само клеветен и хулен, а да стане ясно в края на разговора какви са причините да се разстроите.

10. Може да забрави за миналото

Миналото е вече зад гърба му. За него е важно тук и сега. Не се цупи за минали връзки. По този начин вашата връзка е гъвкава и израства. Уместно би било и вие да отвръщате със същото. 

11. Знае, че е ваш приоритет

Не забравяйте да напомняте на вашия партньор, че той е ваш приоритет в живота. Увереността и спокойствието, че вие сте на среща, когато той има нужда от вас за него е много важно.

12. Приемате семейството му

Поддържате добри отношения с всеки член на семейството и се забавлявате заедно. С охота приемате съветите на майка му за дома и семейството. Когато вижда това, мъжът се чувства уважаван и ценен от вас.