Наскоро се появи нова тенденция сред бъдещите младоженци – подводна сватба. Да, трябва да разбирате тези две думи съвсем буквално. Чували сме за необичайни предложения за брак и ритуали, но тази церемония е нещо наистина уникално. Тя се извършва под водата и е истинска атракция както за младоженците, така и за гостите. И, разбира се, услугата се извършва в Слънчев бряг.

Само срещу 200лв, влюбените двойки получават обиколка из морското дъно, водолазни костюми, инструктор и асистент. В цялата приказка има едно не толкова вярно нещо и то е, че преди или след това, те трябва да сключат истински официален брак. Тази „атракция” всъщност може да се определи като изненада или вълнуващо преживяване, част от най-щастливия ви ден, което ще помните цял живот.

Ако искате да си подарите този необикновен спомен, трябва да отскочите до Южния плаж и по-точно, да посетите водолазен център „Deep Blue”. Досега, две двойки са се потопили в това водно приключение, на два метра под водата. Когато бъдещият съпруг постави пръстена на ръката на младоженката, двамата се целуват и отварят шампанско. По време на церемонията, асистентът оказва необходимата помощ. Местата за сключване на този вид брак са предварително изследвани.

По принцип, цената зависи от броя на хората, които участват в бракосъчетанието. Ако младоженците са си поканили гости, те също трябва да заплатят определена сума, която пък зависи от това, дали те могат да се гмуркат или се нуждаят от курс. Според актуалната информация, през този месец са запазени места за рожден ден, като посетители ще са 30, а след това веселбата ще се премести на брега. Няма как едно подобно събитие да мине без фотограф, той също присъства, за да запамети най-хубавите ви моменти.

Екипировката включва маска, водолазен регулатор, защитно облекло, водолазна бутилка с въздух, баластна жилетка и костюм, плавници, шнорхел, водолазен компютър, водолазни боти, като цялото й тегло възлиза на 20кг. Наемът й е 30лв. Училището предлага различни курсове за обучение на водолази и гмуркачи.