От миналия месец е започнала промяна, която е подкрепена от Юпитер. Свързана със Сатурн, щастливата звезда ви предлага възможности, които целят да обогатят съществуването ви в комфорт и стабилност. Това може да звучи добре, но тъй като наоколо е Уран, трябва да предвидим, че тези еволюции ще се осъществяват малко по малко и не непременно гладко. Този месец шансът, който идва, е под цветовете на Лъв. Преговорите ще са сложни, но в замяна ще ви донесат приятно подобрение или хубава победа. За да успеете в това малко чудо, ще трябва да вървите срещу природата си. Как? Като казвате на събеседниците си това, което искат да чуят, и ги успокоявате за това, което ги тревожи.

Еволюцията е на върха на пръстите ви. Трябва само да вземете правилното решение. Скорпиони, ако искате да смените скоростта, ще трябва да се примирите с това, което по природа ви дразни. Така че намерете своето спокойствие, за да завършите преговорите във ваша полза. След като това стане, ще правите каквото си поискате, защото не забравяйте, че именно вашите умения са търсени. От финансова гледна точка ежедневието ви е осигурено, а касичката ви е пълна. Въпреки това не се подвеждайте по чувствата.

Съвет на месеца: За да постигнете желаните промени, трябва да предприемете стъпки. Промените, които настъпват през този месец, изискват да се вслушате в интуицията си.