Може би сега, всичко, което преживяваш, няма общо с любовта.

Може би сега трябва да си сама. Трябва да се събудиш в празното легло и да обърнеш внимание на себе си. Може би сега животът те предизвиква да се грижиш и разчиташ на себе си, да си силна.

Може би сега е време за изкупление. Време е да признаеш грешките си и да защитиш това, което сърцето ти иска, това, от което се нуждаеш. Време е да повярваш в своите слабости и да ги превърнеш в силни черти. Може би сега получаваш втори шанс. Шанс да си простиш и да предпазиш себе си. Трябва да намериш път обратно към истинското ти Аз.

Не, сега не е време за любов. Може би сега става дума за надежда. През този сезон трябва да видиш красотата на живота и всичко, което той може да ти предложи. Дава ти се възможност да преоткриеш себе си и нови места, нови чувства, хобита и навици. Време е да си върнеш удоволствието, като го превърнеш в нещо, което е съвсем естествено да е част от живота ти, а не даденост. Смей се. Плачи. Вярвай в себе си.

Скъпо момиче, сега не е време са любов, а за теб. Предизвикана си да излезеш от зоната си на комфорт, да бъдеш своята собствена опора. Може би сега светът иска да ти напомни, че онези, които са си тръгнали, не са те изоставили, а се те повели обратно към теб. Обратно към мястото, където можеш да си сама, да се развиваш и да цъфтиш. Там ти си обичана и обичлива. Не си прибързана, спокойна си. Ти си сама, но не и самотна. Ти се възстановяваш, за да си готова за следващото приключение.