Винаги ще сравняваш мъжете с него, тези с които ще излизаш след раздялата ви. Ще бъдеш благодарна, че той ти е показал колко струваш.

Мъжът с главно М ще се дойде след него, ще обожава нещата, които той е мразил, че правиш и постоянно ти е повтарял, че са грешни. Той няма да ненавижда храната, която си сготвила, а ще е радостен и благодарен. Недостатъците ти за него ще са маловажни и ще се влюби в тях.

Мъжът, който се появи, след раздялата с Онзи, който те е пренебрегвал, ще те приема с всеки един твой недостатък. Защо ли? Защото ще го избереш внимателно, надявайки се, че той ще знае как да те обича и то по начин, който за него е бил непознат. Ще получиш уважението, което заслужаваш. Mъжът след него няма да знае историята ти, през какво си минала... 

Той ще е благодарен, че те е оставил да си тръгнеш, за да може някой друг да ти покаже какво е истинска любов, както и за това, че те е научил каква е стойността ти и какво заслужаваш. Ти ще си бурята, а той просто ще се научи как да живее с това. Той ще се радва, че може да бъде част от живота ти по начин, по който Предишният не е успял, а и не е знаел как.

Това е красотата на света, има прекалено много хора, които приемат половинката си за даденост, а останалите? Останалите биха дали всичко, за да имат точно нея...

И въпреки това, ти винаги ще сравняваш следващите мъже в живота ти с Онзи. Просто така, защото знаеш колко струваш и какво заслужаваш, а това не е бил той.