Изчакай онзи, който не забравя малките неща и прави всичко, за да ги запомни.

Изчакай да дойде мъжът, който ще отиде до магазина, когато ти трябва нещо, без да има нужда да молиш.

Не бързай, ще дойде човекът, който ще помни всеки детайл, който е важен за теб - рождени дни, годишнини и всяка важна за теб дата.

Изчакай онзи, който ще направи всичко, за да разбере твоята любов и теб, който ще се опита да те обича по най-перфектния начин.

Имаш нужда от човека, който ще ти изпраща цветя на работа без причина, който ще те изненадва за рождения ти ден с балони и торта, защото знае колко обичаш изненадите.

Почакай и ще се появи онзи, който няма да има нужда от напомняне, че те обича, който ще го показва и ще е благодарен за всеки ден с теб.

Изчакай онзи, който знае как обичаш да си пиеш кафето, какъв чай обичаш, който ще ти е приготвил вечеря след дълъг ден и ще се грижи за теб, когато си болна.

Отпусни се и изчакай да дойде мъжът, който ще се състезава единствено със себе си, който знае как да те накара да се усмихнеш и забавляваш, как да те накара да се чувстваш желана и обичана.

Изчакай онзи, който няма да забрави малките неща и няма да спре да опитва, който няма да те кара да се съмняваш, който няма да ти позволи да забравиш, че те харесва такава, каквато си - истинска.