От 22.08. до 22.09. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти, съзнателни нужди и начини за изява, ще преминава през знака Дева, най-практичния и ориентиран към подробностите знак от зодиака.

Някои от нас ще стартират връзки през периода, други ще предприемат по-сериозни стъпки в настоящо партньорство, трети ще променят насоката в работата си, четвърти ще изграждат нещо важно, най-вероятно стабилна структура в някоя сфера на своя живот.

Периодът е идеален за преразглеждане на бюджета и регулиране на финансите си. Бихме могли да го използваме за структуриране на задълженията и преразглеждане на приоритетите ни.

Много е вероятно също така да успеем да обърнем сериозно внимание на здравето и тонуса ни, отделяйки време за спорт и разходки, както и регулиране на диетата и здравословния си режим на хранене.

Преминаването на Слънцето през Дева ще повлияе най-силно на земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Периодът е добър те да напредват бавно, но сигурно във важна за тях посока, както и да проявят постоянство и характер във връзка с неща, които са важни за тях. Много е вероятно да се натъкнат на хора, които да ги обогатят или такива, които да стимулират израстването им.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци е възможно да са много разсеяни и отнесени и за това им се препоръчва да си дадат достатъчно време за почивка, да се отдадат на творчество, медитация, йога или друг вид релаксиращи дейности, които под една или друга форма ще ги отпуснат.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец е възможно да получат забавени плащания или възнаграждения през периода.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион ще са силно ангажирани с любовни въпроси и по всяка вероятност ще задълбочават отношенията си с любим човек.