X

Слънце в Лъв: Горещи любовни страсти при огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен

от в 08:50 на 22.07.2017 в Хороскоп | Любопитно


Слънце в Лъв: Горещи любовни страсти при огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен

Слънце в Лъв: Горещи любовни страсти при огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен Снимка: lifeachallenge.wordpress.com

На 22.07. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти и начини на изява ще влезе в знака Лъв, знакът символизиращ любовта, забавленията, игрите, децата и хобитата и ще остане там до 23.08.

През този период нещата ще ни се случват с лекота и попътен вятър. Бихме могли да го използваме за срещи с приятели, любовни закачки, обръщане внимание на децата и спортни активности.

Най-добре ще се отрази преминаването на Слънцето в Лъв на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Свободните от тях ще се впуснат в горещи флиртове, докато заетите ще развиват и затвърждават партньорствата си, предприемайки следваща стъпка, създавайки потомство, сключвайки брак или местейки се в нов дом.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще витаят в облаците, мечтаейки за любим човек.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион се очаква да се чувстват финансово стабилни през периода. Възможно е да получат забавени плащания или възнаграждения.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.Теми   зодии | лъв | слънце

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.