От 23.09. до 23.10. Слънцето ще се намира в знака Везни.
Слънцето отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни нужди, а знакът Везни отговаря за партньорските взаимоотношения и близките връзки, за това разположението на Светилото тук ще облагороди и подобри партньорствата и любовния ни живот.

Хората, които са сериозно обвързани би трябвало да успеят да изгладят отдавнашни дрязги и конфликти с любимия, което от своя страна ще възроди вътрешната им хармония и комфорт. По всяка вероятност ще имат подем, развитие и повече разбирателство с най-близкия им човек.

При необвързаните периодът няма да е много подходящ за стартиране на любовни взаимоотношения и полагане на основите на нова връзка, заради ретроградния Марс, но при всички случаи няма да им липсват възможности за флирт, романтични преживявания и трепети.

Престоят на Слънцето във Везни е изключително благоприятен и за хората, които се занимават с частен бизнес, както и за тези, които работят с партньор. При тях може да изникнат нови и интересни възможности за разширение на дейността или поява на важни клиенти, но е добре да не подписват дългосрочни договори заради ретроградния Марс, а само да обмислят възможностите.

Най-успешен ще бъде периодът за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях любовният живот ще процъфтява. Те ще бъдат харесвани от заобикалящите, присъствието и компанията им ще се търси и ще правят впечатление с талантите и уменията си.

За земните знаци Дева, Телец и Козирог периодът е подходящ за въвеждане в ред на семейните и къщни дела, изясняване на финансови въпроси и творчески занимания.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби, ще са облагодетелствани в служебен и финансов план. Те ще успяват да изпъкват пред колеги и висшестоящи, ясно демонстрирайки уникалността и възможностите си.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще са изключително социално-активни и ще срещат правилните хора, точно в момента, в който се нуждаят от помощта и подкрепата им.