Ако сте заточени на самотен остров и можете да изберете измежду всички джаджи, с които разполагате, коя от тях ще ви прави компания? Разбира се, въпросът ни е излишен, тъй като отговорът може да бъде само един – „смартфонът“. Негово величество Смартфонът.

Онзи, който предлага много, а изисква малко, който е едновременно красив и здрав, който прави превъзходни снимки и не струва цяло състояние? "Умна" джаджа, която впечатлява не само с външен вид, но и зашеметява с бързина, "user-friendly" интерфейс и практичност.

Днес ще ви запознаем със съвременното предложение на мултифункционална и готина джаджа, която предлага екстри, за които дори не бихме се досетили.

Здрав дух в красиво тяло

Нека не забравяме, че огромна част от очарованието на всяка „умна“ джаджа е външният ѝ вид. А фактът, че имаме на разположение 3D стъклен дизайн, означава, че визията впечатлява. Има ли нещо по-красиво и удобно от красиви извивки, които не само изглеждат много добре, но и спомагат за по-голям комфорт при работа с телефона? 

Стъклените панели са обградени от алуминиева рамка. Но това в никакъв случай не бива да навежда на мисълта, че тялото на устройството е дебело. Всъщност то е скромните 8 мм, без да включва камерата. Тънко, комфортно и секси, нали?

Смартфонът е естествено продължение на ръката ни, но е изключително досадно, когато без да искаме намокрим устройството. Разбира се, следва паниката дали сме го повредили и ще работи ли отново. Спокойно, вече се предлага смартфон със стъкло, което е не само устойчиво на надраскване, но е и водоотблъскващо. Това означава, че телефонът е защитен от пръски и дъждът няма да бъде причина да не го използвате.

Запечатай всеки миг

Втора, но не и по важност, е камерата. Ако и вие като нас, изпитвате непреодолимо желание да снимате всички и всичко, вече има тази възможност и то с куп екстри, за създаването на невероятни произведения на фотографското изкуство.

Портретните снимки са една от многото готини функции, от които можете да се възползвате. Задната камера е двойна, което означава и двойно по-добро качество. Софтуерът на телефона ще бъде верният ви помощник при направата на всяка снимка.

Вече е лесно да покорите социалните мрежи и да снимате любимите си моменти. Кой спомена 1000 лайка?

Акценти, акценти, акценти

Любопитното при камерата на устройството е, че можете да изберете определен цвят, върху който да акцентирате, а камерата сама ще направи всичко останало черно-бяло. Удобна функция, която може да превърне всеки кадър в шедьовър.

Дисплеят – модерният прозорец към света

Преди десетина години се впечатлявахме от миниатюрните телефончета, но днес размерът определено има значение. А когато размерът е голям за сметка на малката рамка, сме изключително доволни.

"Умната" джаджа разполага с 5,7-инчов дисплей. Да, звучи доста, но дисплеят в никакъв случай не се усеща голям. Рамката е много тънка, което пък прави захвата на самото устройство удобно и сигурно. Повярвайте ни, когато смартфонът се е превърнал в естествено продължение на ръката, е изключително важно то да бъде не само функционално, но и комфортно.

Гмуркане в океан от цветове

Но един поглед към дисплея е достатъчен, за да ни завладее, тъй като там ни очакват Full HD+ Max Vision дисплей със съотношение на картината 18:9. Да, да, имаме предвид, че дисплеят ще ти даде пълно цветно изживяване, позволявайки ти да видиш всеки малък детайл от любимите ти снимки, филми и игри.

Удоволствието трябва да е дъъълго

Ех, спомняте ли си отминалите времена, когато зареждахме телефоните веднъж в седмицата? Един от най-големите недостатъци на модерните джаджи е, че батериите им все още не са достатъчно добре пригодени, за да издържат с дни. Смартфонът идва при нас с 3000 mAh батерия, която ще издържи всички ваши набези.

Нетърпеливи ли сте да узнаете кой е смартфонът, който може да предложи невероятно изживяване на всички авантюристи? Той е Motorola Moto G6 Plus.
Според нас Moto G6 Plus е отличното събирателно за модерна джаджа, която би могла да ни бъде полезна навсякъде и по всяко време. Може би вече потропвате нервно по клавиатурата, очаквайки да научите, че цената на устройството надминава дори и най-смелите ви мечти.

Изненада! Цената на Motorola Moto G6 Plus е 599 лева. Вече е лесно да получите смартфон с красив външен вид, който крие куп приятни изненади и ви гарантира, че всяка снимка ще получи хиляди лайкове в социалните мрежи.