Удоволствието да се насладиш на топла минерална вода на открито през студените месеци е нещо незабравимо. Много хора обаче нямат възможност да му се отдадат, защото смятат, че не могат да намерят място с достатъчно топла вода.

Ние открихме за вас хотел “Аспа вила”, който тази година спечели наградата за най-топъл открит басейн в България. Това не е всичко! В непосредствена близост до басейна се намира джакузи, което поддържа над 40 градуса. В него можете да се насладите на релаксиращ воден масаж докато си почивате с питие в ръка, дори и в най-ледените дни.

Хотелът се намира в сгушеното между три красиви планини - Пирин, Рила и Родопи село Баня. Мястото е заселено за първи път от траките, а историческите данни свидетелстват, че от лековитите му минерални извори са се възползвали още древните римляни. Село Баня е разположено само на 5 км от Банско и дава възможност за релаксираща СПА почивка в близост до най-развития ски курорт на Балканите.

Минералната вода в хотел “Аспа вила” е достъпна за гостите дори и в техните стаи. Тя е подходяща както за пиене, така и за различни лечебни процедури. 

Чудесните й свойства се използват за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, благоприятна е също  за следоперативна профилактика на стари травми - счупвания на кости, изкълчвания, натъртвания, ревматизъм, ишиас, ломбаго, дископатия, гръбначни възпаления и счупвания, хронични  заболявания, възпалителни заболявания на нервната система, камъни в бъбреците, черния дроб, стомаха и кожни болести - акне, псориазис, възпаления на дихателните пътища, неврози, както и хронични натравяния с някои тежки метали.

Специално за дамите са предвидени и СПА процедурите в хотела, които ще направят вашата почивка още по-пълноценна. Можете да се възползвате от различни антицелулитни масажи, както и такива против стрес и стареене. В "Аспа вила" можете да се възползвате и от рядко срещания мокър масаж с минерална вода Султан Хамам.

Заслужавате да се насладите на една незабравима почивка, която да ви зареди с нови сили, положително настроение и много красота. Подарете си я в хотел "Аспа вила", за повече информация можете да посетите сайта и Фейсбук страницата на хотела.