- Не спирай!  -И докато той не преставаше да кара всяка клетка в горещото ми тяло да се превива от удоволствие, аз отпуснах глава на меката завивка и я видях, стоеше точно там и ме съдеше. Малката картичка изглеждаше безобидна, но оцветеният небрежно надпис върху нея „За най-добрия татко” ме накара да прекратя забавата. 
- Имаш дете? – Изгледах го така, сякаш току-що ми бе отнел нещо ценно, но бързо наведох глава, срамът вече щурмуваше тялото ми.
- И жена също. – Усмихна се чаровно и се приближи, готов да продължи, сякаш съм от онази група западнали жени, които нямат нищо против да са част от нечия изневяра.
Отдръпнах се и седнах, прикривайки гърдите си. 
- Защо спиш с мен?
- Защото си секси, ела тук!
- Имаш си всичко.
- Не и теб в момента. – Виждах как гордостта му намаля под чаршафите и колкото и да го съжалявах, обух високите си обувки, които прилежно ме чакаха под леглото и дори не се сбогувах. Какъв глупак!
- Мария?А ти какво прави тази сутрин?
Мислейки за случилото се, отново бях потънала в спомени и вероятно бях пропуснала по-голямата част от играта на карти с момичетата, която беше наша запазена марка. Аромат на бейлис се носеше из луксозните коридори на Никол.
- Аз ли?
- Изглежда някой отново е мърсувал, какво ще кажете момичета? – Никол – богата, разведена и пристрастена към младежи, които успяват да я накарат да забрави името на бившия си съпруг. Челси – Футболната запалянка, предполагам е семейна черта, тъй като баща й я беше кръстил на английски футболен отбор. Стефани– Често я наричахме Коко Шанел заради думите на известната дизайнерка: „Жената трябва да бъде две неща: елегантна и зашеметяваща.” Такава си беше нашата Стефани. И не на последно място аз – нимфоманката или с други думи тази с разбитото сърце.
- Бях с един мъж, оказа се женен и с малка дъщеря.
- Какъв глупак!
- Не мога да разбера този тип мъже, имат си всичко и не спират да искат още. Като прахосмукачки са, като заговорихме за това, новата ми прахосмукачка вече н…
- Сигурно му е бил малък, обикновено компенсират с бройка жени.
- И как беше?
- Беше…хубаво. Но нищо няма да замени Тодор и вие добре го знаете.
- Наздраве за Тодор и новата му кучка!
- Наздраве и дано да извади окото си с шампанското на сватбеното празненство!

Следващата част можете да видите тук.