Вярваш, че имаш мисия и искаш да я откриеш?
Искаш да сбъднеш мечтите си?
Имаш идея и искаш да я превърнеш в проект, който да ти донесе богатство, слава и реализация?

Имаме добра новина!

Лариса Ренар отново идва в България и заедно с Наталия Кобилкина ще направи семинар на тема "Идея за милиони - превърни желаното в проект" в София на 16.06. Двете ще те научат как да сбъдваш мечтите си и да превръщаш идеите си в бизнес за милиони. Освен това ще има и Онлайн излъчване за цял свят.

Всички участници в събитието ще получат и Подаръци:

- 7-дневен достъп до записа от събитието;
- БЕЗПЛАТЕН достъп до онлайн курс на стойност 199 лв. „Класната жена“.

Само сега Dama.bg, Академия "Щастлива жена" и Школата на Лариса Ренар в България, ти предоставят прекрасната възможност да бъдеш една от четирите късметлийките, която ще може да спечели:

- 2 обикновени билета за събитието на живо в София

- 2 билета за гледане Онлайн

Единственото, което трябва да направиш, е да отговориш правилно на двата ни въпроса:

1. Кога Лариса Ренар и Наталия Кобилкина ще направят семинара си в София?

2. На каква тема ще е семинарът? 

Очакваме отговорите ти до 12.06. включително, а на 13.06. ще ти кажем и дали си една от щастливките, които ще имат уникалната възможност да бъдат част от семинара.

Коя е Лариса Ренар?

Световен гуру в науката за женската енергия. Тя е кандидат на психологическите науки, биолог и доктор по икономика в Стокхолмския университет. Автор на мегаселъра „Изворът на женската сила“ и още шест книги, посветени на тайните за постигане на баланс, успех и щастие в живота на нежната половина от света. Създателка е на Академиятa за личен живот, прави обучения в повече от 30 държави.

Пожелаваме ти успех!