Март е вече тук и съвсем скоро ще се наложи да извадим късите роклички, секси панталонките и о, не, този досаден и упорит целулит отново ще ни напомни за себе си... Да, той присъства в живота на близо 90% от дамите в световен мащаб и това, че точно ти, мило момиче, си една от тях, не означава, че трябва да се примиряваш и да продължиш да живееш в неговия капан! Макар причините за появата му да са много – от генетична предразположеност, проблеми с теглото, възраст, нездравословен начин на живот, липса на движение, та чак до дисбаланс в хормоните и други – целулитът е проблем, с който трябва да се бориш всеки ден. И колкото по-ефективна и навремена е битката с него, толкова по-големи ще бъдат шансовете ти да го пребориш. 

Като начало е добре да подариш на кожата си всичко, от което се нуждае – правилна и здравословна храна, много вода, спорт, контрастни душове... Сега ще си кажеш: “Не може ли само с помощта на масаж и без никаква болка, без изтощителни часове във фитнес залата и досадни диети, целулитът да изчезне като с вълшебна пръчица, а онези няколко сантиметра от обиколката на дупето и бедрата ми да се стопят?” Е, имаме добра новина – това вече е напълно възможно, благодарение на нашите приятели от Dupissima и хита в разкрасителните процедури Ендосфера, който гарантира гладка и стегната кожа, както и цялостно тонизиране на организма!

Нова ера в грижата за кожата

Първият в България апарат с микро вибрация EndoSpheres therapy, зад който стоят дългогодишни медицински изследвания, комбинирани с най-новите постижения в дермо-козметичните технологии, станали факт благодарение на професионализма на екипа на проф. Пиерантонио Бачи от Университета в Сиена, e твоето мощно оръжие срещу омразния целулит! В момента отслабването и подмладяването с Eндосфера е сред любимите процедури на руския елит и италианските модни среди.

Но защо да избереш Ендосферата и къде се крие разковничето на нейния успех? 

Стандартната процедура обхваща зоните на краката, седалището и корема, които са най-податливи на натрупване на мазнини. A тайната на уреда се крие в релефния цилиндър с 55 микросфери, които се въртят с честота от 0 до 340 херца, а микровибрацията и микрокомпресията, в комбинация със специално масажно олио, разработено за нуждите на процедурата и лекия натиск от страна на терапевта, дренират, подобряват кръвообращението, обезболяват, реструктурират и повишават мускулния тонус. Едно от най-големите предимства на Ендосферата е, че има цялостен детоксикиращ ефект и ускорява метаболизма.

Предимствата не се изчерпват до тук! 

Това не е висичко – Ендосферата се бори успешно и с мимическите бръчици, подмладявайки лицето на дамите. Отново с лек вибриращ масаж се подобрява кръвообращението, а оттам и производството на колаген, като ефектът е забележим още по време на процедурата - бръчиците се омекотяват, а малките мимически линии буквално се стопяват!

Процедурите са напълно безвредни, а само след първата ще се убедиш в страхотния им ефект и със сигурност ще искаш да повториш!

Резултатите са забележими още по време на процедурите – мастните натрупвания в областта на седалището и бедрата се разнасят, мускулите се тонизират, общият вид на тялото е подобрен, а малките мимически линии по лицето изчезват. Ефектът от процедурите за лице и тяло е още по-видим и заради комбинацията с висококачествена козметика и допълнителни терапии. А най-хубавото е, че дори и дами, страдащи от розацея, разширени вени и повърхностни капиляри, могат да се възползват от тази революционна терапия.

Е, убедихме ли те, че това е разковничето в борбата с целулита и бръчките, на което трябва да се довериш? Превърни Ендосферата в твой верен съюзник още сега!

 

За повече информация се обади на 0889441434, 0896557955, пиши на [email protected] и [email protected] или посети http://endospheres-bulgaria.com/?lang=bg