В съвременния начин на живот сме поставени в непрекъснат дисбаланс - постоянно закъсняваме за някъде, времето не ни стига, опитваме се да бъдем добри във всичко, често не успяваме и не се чувстваме удовлетворени. Природата обаче не функционира по този начин - в нея всичко се случва плавно и без усилия, затова и колкото повече насилваме тялото си и губим баланса в себе си, толкова повече то ни отвръща с умора, раздразнение, а понякога и със заболявания.

Тук на помощ ни идват Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз. Те са популярни повече от 150 години. Д-р Шуслер провел редица изследвания, които доказали, че в основата на болестите стои нарушението на минералното равновесие в клетките и тъканите на човека. Шуслеровите соли всъщност са неорганични вещества, разредени на хомеопатичен принцип. Те се използват в алтернативната и в традиционната медицина като метод за активизиране на самовъзстановителните сили на тялото, което в крайна сметка довежда до възвръщане на баланса на биохимично ниво. Прилагат се както като самостоятелно средство, така и в съчетание с други природни и конвенционални вещества.

Добрата новина е, че ако се запознаете достатъчно добре с Шуслеровата терапия можете да я прилагате върху себе си и своето семейство. След направени клинични изследвания е установено, че със солите няма как да предозирате, освен това те нямат странични ефекти и са подходящи от първия ден на живота. Тук на помощ идва новата книга на графиня Ангелика Волфскийл - "Шуслерови соли и хранене според биоритмите", която излезе съвсем скоро на пазара. Ангелика Волфскийл вече 30 години помага на своите пациенти с най-различни методи от холистичната медицина: хомеопатия, Шуслерова терапия, енергийна терапия, ирисова диагностика, традиционна китайска медицина, аюрведа и др. Тя е сред най-популярните и квалифицирани лектори по темите „Здравословно хранене” и „Биохимията на д-р Шуслер”.

От "Шуслерови соли и хранене според биоритмите" можете да научите повече по важни въпроси като:

Какви са основните правила, за да запазим здравето си чрез хранене?

Как да се движим по природните биоритми и кои органи определят здравето ни във всеки етап на деня?

Защо суровата храна може да ни навреди?

Как емоциите и стресът променят усвояването на храната и влияят на стомаха?

Какви правила за хранене да се спазват при алергии, диабет, ревматизъм и още много други заболявания?

Освен това имате възможност да присъствате на безплатните лекции на графиня Ангелика Волфскийл, които Немския хомеопатичен съюз организира в четири български града. Ето кои са те:

Пловдив – 03.10, Новотел, ул. Златю Бояджиев №2
София – 4.10, НДК, зала №6
Русе – 5.10, Доходно здание, Зала Европа
Варна – 6.10, хотел „Черно море“, бул. Сливница №33

Начало: 18:30 часа
Вход свободен!

Само сега имате възможност и да си спечелите една от 5-те книги "Шуслерови соли и хранене според биоритмите", като отговорите на един лесен въпрос. "Коя сол помага при киселини и наднормено тегло?" Жокер можете да откриете тук. Играта продължава от 26. 09. 2016 г. до 3. 10. 2016 г., а имената на печелившите ще бъдат обявени на 4. 10. 2016 г.