Най-щастливият ден в живота ти наближава - рожденият ден на твоето слънчице е само след броени дни! Сигурни сме, че в желанието си да направиш празника му весел и наистина незабравим, в главата ти започват да се въртят всякакви идеи за това как да го изненадаш тази година. Какво ще кажеш обаче, този път да бъдеш в крак с времето и вместо нещо очаквано, да му подариш високоскоростна емоция в лицето на изключително популярния сред малчуганите картинг? Нестандартно, готино и наистина презареждащо, това определено ще се превърне в партито на годината и най-готиния рожден ден за твоя малък герой!

И за да бъде изживяването наистина страхотно няма как да не ти предложим най-доброто - София Картинг Ринг! Чудесна алтернатива за прекарване на празника, без значение дали е през студените зимни месеци, или в горещите летни дни! Пистата е сред най-модерните закрити картинг писти в Европа, изградена е според последните тенденции и, разбира се, гарантира максимално добри условия на безопасност. Всички малки фенове на адреналина ще бъдат максимално задоволени от картинг сесиите, които ще им гарантират високоскоростни емоции, а също и от тематичните изживявания, които не само ще направят деня наистина специален, но и така, че да го помнят дълго. Готино, нали?

Специално за героя на партито, София Картинг Ринг предлага организиране и провеждане на детски рожден ден с до 10 деца, който ще включва: 10 минути картинг, жетони за игри от фън зоната (по 5 жетона на дете), парче пица, безалкохолно или вода, покани за самия рожден ден и заснемане по време на партито. И това, ако не е страхотно!

За да се превърнеш в най-добрата мама (или татко) и да спечелиш това несравнимо с нищо друго изживяване за малкото ти съкровище, трябва да направиш само едно-единствено нещо - да участваш в нашата игра и след това да се запишеш във формата за участие. Периодът на играта е от 13 април до 26 април. Разбира се, заедно с нашите приятели от София Картинг Ринг сме приготвили и 3 утешителни награди - 3 ваучера на единичен картинг за възрастни.