Трипси Клуб поставя началото на Сезонът на Екзотиката. Подари си тропическа почивка по време на студената зима и се наслади на цветове, жизненост и красота на някоя от десетте топ дестинации с отстъпка до 300 евро, които ти предлагаме. Дали ще се любуваш на океана докато плажуваш на Малдивите, или пък ще си на латино фиеста в Мексико, зависи изцяло от твоите предпочитания. Не забравяй, че ти гарантираме 100% забавление и незабравими моменти, за които да разказваш с години наред. Какво си представяш като чуеш Бали? Приказни плажове, океан, невероятно красиви залези и отпускащо релаксиране.

Заедно с нашите приятели от Трипси Клуб ти даваме възможността да превърнеш мечтаната почивка в реалност. Освен на хармоничната природа, изящните плажовете и ненагледния океан, можеш да се насладиш и на почивка с медитация. А за любителите на адреналина предлагаме водни атракции и ATV в джунглата. Участвай в нашата игра и спечели трип за двама до Бали, с осигурени самолетни билети от Qatar Airways, плюс 1000 лева джобни от Ferratum. Единственото, което се иска от теб, е да попълниш формата за участие, а за да увеличиш шанса си сподели с приятели линка, който ще получиш на пощата си. Всеки регистрирал се с твоя линк е още един глас за теб. Бали може да се окаже на един клик разстояние, какво чакаш?

Останалите награди, от които можеш да спечелиш са: един уикенд за двама в Гранд хотел Кемпински в Банско, три опаковки Тайната на Мъжкото Удоволствие от Thailand-Secrets, пет тениски или шапки на Tripsy, три сака от VsichkiОferti.bg.

Имаш време до 9.10.2017 г., а на 10.10.2017 г. ще оповестим дали твоето име не е на големия късметлия.

Успех!