На 13 февруари е роден певецът Роби Уилямс. Той е сред любимите певци на Холивуд и имала дълга и успешна кариера с турнета из целия свят.

Той е една от малкото звезди личности, които успяха да създадат устойчив брак и вече 10 години е с актрисата Айда Фийлд.

За да отбележим празника на изпълнителя на Let Me Entertain You,
решихме да ви разкажем красивата история на двойката:

Роби и Айда се запознават през далечната 2006 година по време на среща на сляпо, организирана от техни приятели.

Тогава започва и техния романс, който не е изпълнен само с цветя и рози. Роби се разделя с Айда цели 3 пъти, преди да ѝ предложи брак.

"Радвам се, че не се запознахме, когато бяхме млади. Тогава той щеше да ми изневери, щеше да съсипе всичко и днес нямаше да имаме нито деца, нито щастлив брак", разказва звездата от сериала "Дните на нашия живот".

Оказва се, че въпреки, че Роби е бил узрял, той все пак е имал доста безразсъдно поведение. Той не само не е търсел нищо сериозно, но и често е злоупотребявал с наркотици и алкохол. Благодарение на Айда, той все пак успява да се измъкне от наркозависимостта си и е трезвен до днес.

През 2009 година двойката се появява в австралийско радио, където Роби пита Айда дали има против "да бъде сгодена до края на времето" и получава като отговор "Да!", но всичко са оказва само шега.

 

Само месец по-късно двойката наистина се сгодява и певецът дори разказва колко сладко и романтично е било предложението му.

"Всеки път, когато мислех за Айда и издърпвах карта за игра от тесте до мен, тя винаги беше дама. Затова я заведох на мястото, на което се запознахме и ѝ дадох четири дами. На картите имаше следния въпрос - "Ще се омъжиш ли за мен?", разказва певецът.

През 2010 година, двойката се ожени в тесен семеен кръг и е заедно до днес, радвайки се на 3 деца.