Мила Кунис е родена на 14 август 1983 година. Тя е известна с ролите си в "Шеметни години", " Черният лебед", " Приятелю, Тед" и много други.

За да отбележим рождения ден на актрисата, сме подготвили романтичната историята между нея и Аштън Кътчър:

Мила и Аштън  се запознават на снимачната площадка на популярния телевизионен сериал "Шеметни години" още през далечната 1998 година. Тогава Мила е едва на 14 години, докато Аштън е на 19 години.

Двамата си партнират повече от добре и дори споделят романтичен момент на малкия екран - целувка между двамата героя. Оказва се, че това е първата романтична целувка на Мила не само на екрана, но и в живота си. 

Актрисата споделя, че била изключително напрегната и ѝ било доста неприятно.

"Въпреки че аз бях по-голям, усещах пеперуди в стомаха си. Бях адски притеснен", разказва звездата от "Ефектът на пеперудата".

Но тяхната любовна история не започва веднага. Актрисата има 8-годишна връзка с актьора Макколи Кълкин, а Аштън се жени за Деми Мур.

Въпреки че се познават от 14 години, двамата стават двойка чак през 2012 година. Те се опитаха да запазят връзката си в тайна, но бързо се превърнаха в център на внимание.

След 3 от най-щастливите години в живота на звездната двойка: през 2014 година на света се появи дъщеря им, на 4 юли 2015 година Аштън и Мила се женят и през 2016 година се роди сина им.

Звездното семейство е заедно и до днес и е сред едни от най-обичаните двойки в Холивуд.