На 28 юни стартира най-големият форум за иновативни технологии - Webit. Точно в 10 часа стартира официалното откриване на форума с 3 паралелни сцени, над 2000 хиляди посетители от 50+ държави и топ инвеститори.

Основните теми, които ще се обсъждат на форума са:

- Изкуствен интелект

- Инвестиционни стратегии

- Промени, с които се сблъскваме и как да се адаптираме

Сред ключовите лектори на събитието са професионалисти и представители на водещи компании като SAP, McKinsey Health Institute, Coursera, Unilever, System1 Group PLC, FaZe Clan и много други.

Подробната програма на Webit "AI Future to Share" може да бъде открита на уебсайта на Webit (https://www.webit.org/2023/impact/agenda.php).

Успоредно с Webit ще се провежда и Инвестиционния Форум InvestX, на който присъстват инвеститори от Blackrock, Eвропейската Инвестиционна Банка и Европейски Инвестиционен Фонд, Mercer, Adams Street Partners, Citi Ventures, J.P Morgan и много други, които може да видите тук: https://investx.webit.org/index.php#attendees 

Това е първият по рода си Инвестиционен форум в страната и цели да даде възможност на страната ни да покаже своя потенциал и да привлече вниманието на световните лидери в инвестиционната сфера.