Чудили ли сте се понякога коя е онази сила, която разпалва искрите на страстта? Може би астрологията носи отговора на този въпрос.
Тук ще разгледаме кои са причините, заради които всяка зодия може да стане обект на страстта за някого. Но все пак не бива да бъркаме тази бурна емоция с любовта.

Зодия Овен
(21 март - 19 април)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото сте кълбо от енергия и просто искате да се забавлявате! Вие флиртувате и сте забавни. Вашето леко и спокойно отношение кара хората да мислят, че не търсите нищо сериозно и това е така, защото обикновено вие наистина не търсите подобен тип обвързване. Но вие знаете, че ако нещо трябва да бъде сериозно, то ще бъде.

Зодия Телец
(20 април - 21 май)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото винаги изглеждате страхотно, но имате малко по-високи изисквания, когато става въпрос за връзки. Вие имате хубави дрехи, хубави обувки и хубави чанти и не съществува момент, в който да не изглеждате великолепно. Хората обичат да ви гледат, защото сте толкова красиви, но когато осъзнаят, че зад това стоят действителни усилия, които влагате в цялостния си външен вид, те смятат, че просто вдигате летвата твърде високо, за да се справят с изискванията ви.

Зодия Близнаци
(22 май - 21 юни)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото сте много забавни, но никога не знаят какво точно ще получат от отношенията си с вас. Вие сте като кутията шоколадови бонбони, за която Форест Гъмп винаги говори. Една вечер молите ухажорите си да отидете да гледате онзи популярен нов филм, а на следващата вечер очаквате от тях да са готови да скочат с вас с парашут. Вие сте непредсказуеми и хората обичат непредсказуемостта, но само когато става дума за страстно увлечение, а не за любов.

Зодия Рак
(22 юни - 22 юли)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото сте адски приятни, но също така сте и супер емоционални. Те жадуват за вашето сладко поведение, но веднага щом им покажете, че зад тази сладка малка усмивка и нежен смях има нещо повече, като например истински чувства и емоции (при това по много от тях), ухажорите ви разбират, че сте по-сложен човек, отколкото са си мислили първоначално.

Зодия Лъв
(23 юли - 22 август)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото сте достатъчно уверени, за да накарате хората да ви желаят, но сте толкова уверени, че това в крайна сметка ги отблъсква. Винаги си мислите, че сте прави, и мразите да признавате грешките си, което дразни хората, с които излизате. Въпреки че имате увереността да накарате и най-готиния човек в стаята да хареса именно вас, вие нямате смирението, което да го накара да пожелае да остане.

Зодия Дева
(23 август - 22 септември)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото сте изключително мили към другите, но не сте толкова мили към себе си. Склонни сте да мислите, че не сте достатъчно добри и често се сравнявате с останалите. Много хора биха искали да се влюбят във вас, но понякога вашето съмнение в себе си не им позволява да го направят.

Зодия Везни
(23 септември - 22 октомври)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото сте супер очарователни, но не ви е необходимо много време, за да се привържете към някого. Вие сте толкова лесни за обвързване и опознаване, че можете да бъдете и доста нуждаещи се, когато хората останат около вас. Това не е защото сте напълно зависими от другите хора, а защото наистина не обичате да сте сами и се вкопчвате в тези, които са наоколо.

Зодия Скорпион
(23 октомври - 22 ноември)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото сте пламенни, но също така сте и ненужно ревниви. Не се страхувате да изкажете мнението си и да поемете отговорност и хората са привлечени от това, но сте склонни да ревнувате всеки, който има нещо, което вие нямате, а това не е едно от най-привлекателните ви качества.

Зодия Стрелец
(23 ноември - 21 декември)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото правите толкова много готини неща и обичате да говорите за това. Вие сте енергични и вълнуващи, притежавате жажда за приключения и авантюристичен дух, за които хората обичат да слушат. Забавно им е да ви познават и да прекарват време с теб, но не се задържате на едно място достатъчно дълго, за да имате истинска връзка. Когато хората чуят за вашата страст към скитания, веднага започват да си мислят, че не търсите нищо сериозно.

Зодия Козирог
(22 декември - 20 януари)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото знаете точно какво искате и не се страхувате да го преследвате. Вие сте трудолюбиви и решителни и това се отразява в любовния ви живот. Не се страхувате да кажете на някого, че се интересувате от него, не прикривате чувствата си и не си играете игрички. Но понякога просто сте твърде заети, за да свиете гнездо, или поне карате хората, с които излизате, да се чувстват така. Любовта не е основен приоритет за вас и хората могат да усетят това.

Зодия Водолей
(21 януари - 18 февруари)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото сте интригуващо мистериозни. Вие сте умни и говорите увлекателно, защото обичате постоянно да научавате нови неща, но също така сте срамежливи и резервирани, което кара хората да се чудят какво се случва в този голям ваш мозък. Отнема ви много време, за да се свържете истински с другите, а много хора просто нямат необходимото търпение. Хората имат достатъчно търпение, за да изпитат страст към вас, но любовта отнема повече време.

Зодия Риби
(19 февруари - 20 март)
Хората изпитват страст (а не любов) към вас, защото сте артистични и пламенни. Вашите интереси не са просто хобита за вас, те са нещата, които изпълват живота ви със смисъл. Хората обичат да ви слушат как им разказвате за всичките си най-нови проекти и творчески изяви, но се страхуват да се срещат сериозно с вас, защото смятат, че сте твърде готини за тях. Те също така се страхуват, че ще ги превърнете в своя муза и ще напишете песни или стихотворения за тях.