Енергиите на Овена губят своята интензивност, но бъдете спокойни, Юпитер все още е там и слънцето осветява пътя ви до 20-и. Те ви насърчават да правите това, което ви вълнува, или да използвате талантите си. От друга страна, дисонансите, които идват от Риби и Близнаци, забавят темпото. Те пораждат противоречия, които, ако не сте внимателни, могат да компрометират действията ви. През този месец, за да постигнете целите си, трябва да сте съсредоточени и да не се отпускате! Може да ви бъде трудно, но не е нещо невъзможно. Възползвайте се от прагматичните енергии, които идват от Меркурий в Телец, за да внесете стабилност в проектите си. Неговата ретроградност, която започва на 22-ри, ви насърчава да имате практичен усет и да инвестирате в себе си.

Със Сатурн, който препречва пътя ви, може да имате впечатлението, че късметът ви, който е с вас от няколко месеца, отслабва. Преди да ви обземе обезсърчение, опитайте се да видите нещата по друг начин. Засега късметът винаги е във ваша полза, но за да се възползвате напълно от него, трябва да застанете на страната на мъдростта. По този начин ще постигнете амбициите и целите си. Във финансовата сфера всичко е наред, освен ако не решите да предприемете значителен разход. Преди да се ангажирате, проверете дали тази покупка е изгодна.

Съвет на месеца: Сатурн започва да разкрива негативните последици от вашата независимост. Така че, ако искате да избегнете болезнени раздели, внимавайте как се държите с любимите си хора.