През октомври ви очаквана благополучие, Стрелци. Проблемите са заобиколени, финансовото положение радва със стабилност. Следователно настроението ще е добро, ще има възможност да се занимавате с хобитата си. През месеца на Везните нуждата от общуване е по-силно изразена от обикновено, хората се нуждаят от подкрепата на съмишленици. Стрелецът се разбира добре с другите, старае се по-често да бъде в шумни компании. Това ще ви помогне да разширите кръга си от познати. Най-критичният момент е Пълнолунието на Ловеца през октомври, когато емоционалното състояние е много нестабилно: Има риск да се стигне до крайности. Стрелецът ще може да избегне негативните развития, като се довери на интуицията си.

Настроението в началото на октомври ще бъде променливо, ще трябва да се борите за място под слънцето. Емоционалната нестабилност може да бъде използвана от конкурентите, въвлечени в опасна игра. Според хороскопа на Стрелеца опитите за надхитряне и унижение на врага ще се превърнат в големи проблеми. По-добре е да се съсредоточите върху здравето и да се опитате да се върнете към нормалното си състояние. Тъй като Венера в Лъв дава увереност, че няма нищо по-важно от личните интереси, Стрелецът ще се стреми към господство. Най-добрият начин да привлечете вниманието е да изглеждате неотразими във всяка ситуация. Ако нямате достатъчно въображение или има съмнения относно безупречността на вкуса, можете да потърсите съвет от моден стилист.

Цикълът от изненади в средата на месеца ще има интересни последици. Запознанство с щедър почитател, рязко издигане в кариерата, перспектива за лесни пари - мечти, които могат да се превърнат в реалност. Според общия хороскоп на Стрелеца през октомври 2023 г. успехът ви очаква далеч от дома. Ако има желание да промените живота си, ще трябва да се доверите на съдбата, тя ще ви покаже пътя. Меркурий във Везни ще добави малко благоразумие и дипломатичност, което ще ви позволи да се справите без грубости. Каквито и страсти да кипят в душата на Стрелеца, който има огнен темперамент, външно това не се проявява по никакъв начин. Трябва да отделите малко време, за да закриете студентските си дългове. Диалогът между ученик и учител ще се води позитивно.

Към края на октомври всички страсти ще утихнат и перспективите за бъдещето ще станат ясни. За да се развие ситуацията благоприятно, трябва да действате решително и смело. Октомврийският хороскоп за Стрелеца предвижда късмет буквално от нищото. След като очертаете задачата, ще започнат да се случват невероятни съвпадения. Благодарение на влиянието на Марс в Скорпион подобренията ще станат видими с просто око; никакви пречки няма да пречат на движението напред. Единственото, за което Стрелците трябва да внимават, са възможните здравословни проблеми. Дори леко преохлаждане може да доведе до възпаление на гърлото: Болките в гърлото могат да станат продължителни.