Приятно ми е, аз съм Виолина от Violine и съм напълно готова за втората ми среща с теб.

Честита Нова Година! Нека да е здрава, нека да е мирна, нека да е благодатна. Нека Земята да ражда повече изобилие и хората да се грижат с любов един за друг. Каквото и да е твоето най-силно мечтание за 2017, аз ти го желая с цялата си енергия и вярвам, че е възможно да се сбъдне. Вярвай и ти!

Отидоха си 366 дни, изпълнени с любов и благодарност, но на тяхно място дойдоха нови 365.

Как започнатвоята Нова година?

Аз посрещнах 2017 с отворено сърце и още по-голяма любов към живота. Празнувай и се радвай на новото начало. То е за ТЕБ и хората, които обичаш.  Желая ти от хубави по-хубави мигове.

Каквото и да ти се случва през тази година,търси баланса навсякъде, във всяко нещо. Аз ще бъда наоколо, за да споделяме заедно емоционалната страна на живота, изпълнен с нови преживявания и вкусна, здравословна храна. Благодаря ти, че си тук!

Обичам различните вкусове, но като за начало на годината реших да ти представя още една лесна и сладка рецепта за изкусителни бонбони,  с натурални продукти за повече здраве и младост. Нека да ни върви, не само по вода, но да си пожелаем и повече сладки моменти през 2017.

Кой каза, че здравословната храна не е вкусна. Хайде да опитаме заедно...

БОНБОНИ VIOLINE

10 броя

Необходими продукти:

½  пакет фино смляно брашно от био бадем

1 с.л. кокосово масло, нерафинирано

½ -1 с.л. мед/или сурово агаве/или кленов сироп

½ ч.ч. орехи за тестото, едро смляни

Прясно изцеден сок от един портокал

1 с.л. органично какао за тестото/или брашно от рожков

2 с.л. какао за овалване на бонбоните/ или счукани орехи

Начин на приготвяне:

  1.      Смеси продуктите до меко тесто.
  2.      Оформи малки топчета.
  3.      Оваляй бонбоните в какао или счукани орехи.
  4.      Постави в хладилник за един час.
  5.      Сподели с приятели.

Може да смесиш продуктите на ръка, в блендер или кухненски робот. Аз предпочетох да го направя на ръка, защото исках да усетя как нещо се „ражда”, благодарение на вдъхновението ми. Неповторимо е да усетиш как един допир може да промени всичко за минути. Едва ли има думи, които могат да опишат вълнението, което изпитвам, докато създавам тези прекрасни малки бонбончета. Те са за теб, да точно за теб и за твоето добро начало на Новата година.

Лесно е, нали? 2017 е пред теб. Създай я по твой вкус, такава, каквато си я представяш още в началото. Сбъдни себе си през тази година. Направи нещо различно. Кажи голямо „ДА” на живота в най-чистата му форма – Любовта.  Светлината е навсякъде около теб, допусни я в сърцето си. Пътувай по-често към себе си и открий красотата в теб. Очаквай чудеса, не само по Коледа. 2017 е цяло чудо, ти си тук и тя се случва пред очите ти. Какво повече може да искаш...

Моята тайна за пълна наслада: Когато хапнеш първото бонбонче задръж го за няколко секунди в устатата си, за да усетиш напълно вкуса. Чудо е, нали, небцето ти празнува.

Отбий се скоро тук за следващата ни вълнуваща среща.

Ако нямаш търпение очаквам те тук: Violine  

Автор: Виолина Харалампиева