Истината е, че никога не съм обичала някого така, както обичах теб. Истината е, че няма момент в деня, в който да не ми липсваш. Толкова съм тъжна, че не можем да бъдем заедно, че просто се опитвам да се насладя на отминалите мигове. Наистина се опитвам да не те ядосам. Полагам голямо усилие да се шегувам, въпреки болката в сърцето ми, за да можем да бъдем щастливи.
Тъжно ми е, че ти стана по-лесно да не ме виждаш. Знаех, че този ден ще дойде, но ми се струва, че дойде твърде рано. Обичам те. Ако зависеше от мен, щях винаги да се будя и да заспивам до теб.

Съжалявам, че понякога взривявам телефона ти. Толкова е трудно да не го правя. Просто искам да те обичам и съм толкова развълнувана да изпитам любов като тази, че забравям, че не трябва да бъде така. Но ще се опитам да го променя, обещавам.

Толкова съжалявам. Просто искам да те обичам, това е всичко. Исках бъдещето ми да бъде свързано с теб. Толкова много го исках! Оценявам теб и всичко, което направи за мен. Сърцето ми е разбито, но това не променя обичта ми към теб. Ще продължа да те обичам дълго след като си отидеш. Ти промени живота ми и мен и добави толкова много цвят към моя свят.

Благодаря ти, че си моят ангел на земята, най-добрият ми приятел и мой любовник. Където и да ни отведе животът, споменът за теб винаги ще живее в сърцето ми. И завинаги ще се усмихвам и ще мисля за теб, когато видя двойка влюбени. Накара ме да се чувствам желана и красива и това ще ми липсва, но още повече ще ми липсваш ти.

Ще ми липсват усмивката и смеха ти. Ще ми липсва твоето присъствие, което винаги ме е карало да се чувствам в безопасност. Ще ми липсва да ми разказваш вицове. Ще ми липсва да те гледам да гледаш футбол. Ще ми липсва отношението ти към готвенето ми, което винаги ме кара да се чувствам като професионален готвач. Ще ми липсва да те обичам. Твоята красива душа, която ме накара да повярвам, че тук на земята има ангели. Не мога да ти благодаря достатъчно, че съществуваш, че беше в живота ами. Обичам те. В сърцето ми ти завинаги ще бъдеш кралят, който сбъдна всичките ми мечти. Ще ми липсваш повече, отколкото мога да опиша с думи.