Мразовитите дни са към края си и летните дрехи вече крещят да бъдат носени. Но ниските температури обикновено водят и до трупане на излишни килограми, които превръщат носенето на фините материи в предизвикателство. Решението на проблема е точно пред нас – заложете на лесен детокс в домашни условия. А за да бъде мотивацията още по-голяма, ние от Dama.bg ще ви разкажем за детокс програмите на някои от най-големите звезди на екрана.

Кейт Хъдсън

Тя се доверява на единствено на ябълков оцет, за да пречисти организма си. Препоръчителният прием е 1 супена лъжица преди лягане в продължение на седмица. Но бъдете внимателни, тъй като този детокс не е препоръчителен за хора с чувствителен стомах.

Дженифър Анистън

Любимата звезда от “Приятели” споделя, че за прекрасната си фигура се грижи с редовни упражнения и смути. Необходими са краставици, чесън, цвекло, моркови, зеле и целина. Комбинацията от всички тези зеленчуци ще помогне на тялото да се отърве от излишните токсини, както и да нормализира задържането на вода.

Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу е известна със специалните грижи, които полага, за да бъде в отлична форма. За да изглежда прекрасно на червения килим, тя препоръчва 7-дневния детокс, който се състои основно от сокове и смути. Опитайте да замените обилната закуска с плодове смути и резултатите ще ви смаят.

Алиша Силвърстоун

Актрисата знае кои са вредните храни и не само се стреми да ги избягва, но напълно ги е изключила от менюто си. Ако искате да прочистите организма си, то трябва да забравите за млечните продукти, преработените храни, бялата захар и месото.

Бионсе

Лимоновият детокс е тайната на певицата за поддържане на идеалното тегло. Нейният детокс включва чаша топла вода с лимон всяка сутрин. По този начин ще осигурите на тялото допълнително витамин C, ще нормализирате нивото на PH, както и ще дадете на организма допълнителна енергия.