Таро карта на седмицата - Крал Жезли

Тази седмица трябва да си дадете зелена светлина за реализиране на идеите си. Ако не искате да пропуснете най-интересното, което би ви очаквало през идните дни, тогава не се крийте в зоната си на комфорт. По-добре е да изберете друг период за нуждата от уединение. Вие обаче ще сте изпълнени с енергия и няма да искате да стоите настрана. Хората около вас също ще усетят атмосферата и ви заразят с ентусиазма и енергията си. Ще трябва да вземате решения, да поемате рискове, които да помогнат да постигнете успех. Това ще е победа, която никога няма да забравите и тя винаги ще бъде мислено и енергийно с вас.

Вероятно ще срещнете харизматичен мъж, по-възрастен от вас на години или просто с по-богат житейски опит. Това ще бъде темпераментен и страстен човек, способен да спечели своята избраница, дори и да се наложи да изгради цяла стратегия за целта. Ако разберете, че имате общи интереси, не пропускайте да се възползвате от информацията, даже можете да се смятате за два пъти по-голям късметлия в случая.

За да се чувствате страхотно, изразходвайте енергията си чрез спорт или като отидете на танци, а защо да не се и запишете на курс по танци. Няма нищо по-красиво тази седмица от това да обновите енергията си чрез смел начин за изразяване на себе си.