Време е да излезете от зоната си на комфорт.

Таро карта на седмицата от 8-ми до 14-ти юли - Тройка жезли

Разширете хоризонтите си тази седмица! Време е да излезете от обичайната си зона на комфорт. Това обаче не означава, че това ще доведе до вид неудобство за вас. Напротив, следвайте интуицията си, направете нови действия и съзнателно разчитайте на силните си страни. Разширете размерите на влиянието, което имате и се потопете изцяло в бизнеса, с който се занимавате в момента.

Сега е моментът да се фокусирате върху разрастване на вашия бизнес, обучение и дори свободното време, защото дори и при най-кратките промени на утвърдения ни модел на живот се появяват важни моменти на осъзнаване. И точно те ще са от полза за вашето по-нататъшно развитие. От тази гледна точка ще ви бъде много по-лесно да забележите новите възможности. Те може да са не само нещата, които вече притежавате и това, с което да се занимавате, но и предизвикателствата, които съдбата е подготвила за вас. Всяко ваше излизане от зоната на комфорт и развитие включва известни личностни бариери за преодоляване.

Какъвто и да е резултатът, бъдете готови за него, защото това е тайната на успеха. Насочете се в посоката, в която ви води вашата страст. Не слушайте вътрешния глас, който ви нашепва: „Не, това не е за мен, не мога да си го позволя, прекалено е хубаво“. Запомнете, че всичко, за което мечтаете, е възможно да бъде постигнато от вас самите. Ако мислите, че можете, тогава имате само една посока - да успеете.