Тази седмица отново се обръщаме към картите Таро, за да разберем кой е най-подходящият път към хармония в следващите дни. Картите ще ни напомнят още веднъж колко важно е да полагаме грижи за самите себе си. Любовта към себе си може би наистина е ключът към по-щастлив и спокоен живот.

Картата Таро за седмицата – „Кралица пентакли“

Кралица пентакли – този образ е на жена, която знае как правилно да се грижи за себе си: за своя ум, тяло и дух. Именно тази настройка ще е печеливша за абсолютно всички тази седмица.

Ако се страхувате, че времето ви притиска и няма да успеете да се справите с важни задачи навреме, не сте сами. Ако идната седмица се очертава напрегната и изпълнена с толкова много планове, че съвсем не остава достатъчно време за почивка, може би е време да се замислите. Картата Таро за седмицата приканва да промените ежедневието си и да преосмислите плана си за цялата седмица.

Изведете грижата за себе си на преден план. Може би най-доброто, което може да направите за себе си е да зарежете всичко и да си подарите няколко дни за почивка. През това време проверете здравето си, преразгледайте собственото си благосъстояние във всеки смисъл: работа, материално богатство, духовна хармония и удовлетворение от живота. Има ли парченца от пъзела на живота ви, които не пасват?

В случай че не се чувствате комфортно, тогава Кралицата на пентаклите ви съветва да поговорите с любим човек и да споделите мислите си с него. Може би имате нужда от съвет. Не се страхувайте да го поискате сега.

Опитайте се всеки ден да си задавате въпроса: какво ми липсва, за да бъда щастлив? Започнете с малки неща и тогава ще видите глобални промени. Изградете здрава основа със собствени сили и без да се притеснявате да поискате помощ и разбиране от любимите си хора. Създайте си здравословни навици и оставете работата да остане на заден план, макар и само за известно време.