Тази седмица ще бъде изпълнена с препятствия и сложности, които сякаш се появяват от нищото.

Таро карта на седмицата 27 февруари - 5 март е 9 жезъла.

Конкуренцията, съперничеството, "спиците в колелата", активната позиция на недоброжелателите са основните значения на тази карта. Бъдете внимателни и внимателно проверявайте всички свои дела и документи през следващите няколко дни. Не се доверявайте на никого на честна дума. Картата ви съветва да се пазите от клюки и интриги. Дръжте се всестранно защитени и живейте една седмица на принципа "предупреденият е защитен“.

В работата картата ще ви подскаже да бъдете внимателни и да отстоявате мнението си на всяка цена. Може да се наложи да отидете до целта буквално "през глава". Станете по-уверени в себе си и оперирайте с факти, бъдете активни и тези, които са на по-висока позиция, определено ще ви забележат. Такова агресивно поведение ще ви донесе полза.

В една връзка са възможни кавги, недоразумения и дори появата на съперници и съпернички, чак до откриването на любовен триъгълник. Отстоявайте границите си, ако искате да се борите за своята половинка. Или пък го приемете като знак на съдбата и помислете, че появата на конкуренция може да ви покаже нови пътища за развитие на личния ви живот.