Вселената ви съветва да не отлагате за утре това, което можете да направите днес.

Таро карта на седмицата от 3-ти юни до 9-ти юни - Паж Пентакли

Тази седмица на преден план ще излезе темата за ученето, работата, доходите и здравето. Много е важно да не пропускате момента и да не отлагате за утрешния ден това, което можете да направите днес. Това ще бъде важна стъпка за вас към постигането на целите ви.

Когато сте фокусирани върху покоряването на върхове в кариерата си, използвайте всички необходими средства. Можете да привлечете услугите на консултант или приятел, който ще ви осигури нужната подкрепа за определена ситуация. Няма нищо по-важно обаче от това да сте изградили бизнеса си с вашите собствени усилия и труд, в който сте вложили душата и сърцето си.

Да преминем към темата за любовта, какво ни казва Таро колодата тази седмица? Картата Паж Пентакли символизира някой, който е страстен колекционер и хедонист. Ако действате в съответствие с неговата енергия, ще постигнете успех на любовния фронт. Научете възможно най-много информация за човека, който ви е привлякъл вниманието. Помислете за него и разберете какво може да го впечатли. А ако вземем предвид известната фраза, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, защо да не наблегнете на кулинарните си умения и дори да посетите курс по готварство?

За да се чувствате енергични и щастливи по пътя към целите си, обърнете внимание и на нуждите на вашето физическо тяло. Няма по-добър помощник по пътя към мечтите ви от него, затова се опитайте да се вслушате и да дадете на тялото си това, от което се нуждае. Ако сега усещате колко голяма нужда имате да си починете, тогава си дайте почивка. А ако забележите, че дадена задача изисква непосилно много усилия от ваша страна, не пестете време и средства по въпроса, а помислете дали да не заложите на услугите на професионалисти.